Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji + Zoro bir amiral etmez mi veya Jozu + Marco, Ray + Gaban, öttürürler bence. Yonko kadar güçlü değil bu adamlar. Sağ kol üstü sadece ve 1 vs 2'de dezavantajlılar. Ben hiç sanmıyorum ki sağlıklı bir Queen ve King bir amirale kaybetsin. :)
Aynı anda iki rakibe karşı diyorsan tamam ondan hemfikiriz fakat teker teker olacak bir dövüşte şansları yok. Bizim tayfayı ayrı tutmalısın zira Luffy bile mantık dışı bir sürü olay vesilesiyle Kaido’yu yendi. Jozu tek yedi, Marco sadece savunma yapabildi. Shanks tayfasını görmedik hiç, sadece karizmatik sahnelerine bakarak tahminde bulunuyoruz.
 
Yalnız isin özü bizim kemik tayfadır.

Ben acayip bir eskilere dair titreşim aldım arkadaşlar. Serinin başlarındaki o macera hissi heyecanı geldi bana. Teach, Shanks hatta Buggy. Umarım Enel, Crocodile, Lucci ve diğerleri ile birlikte hikaye bun etrafinda dönmeye devam eder. Zaten Dünya Hükümeti de baştan beri var.
 
King ve Queen 1 haftada Kaido'yu bulamadı mı? Buldularsa Kaido neden başlarında değil? Nasıl iş yahu bu. Herhalde Big Mom'ın tayfası hem Kaido'yu hem de Big Mom'ı alıp gitti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 127)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık