Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmurdan kaçmayacaksın ki doluya tutulmayasın.
Güç olarak kendilerini tamamlasalar bile tayfaları eksik ve ada yönetmedikleri için eleştri alan Law ve Kid'e karşılık. Güç olarak kendisini tamamlamayan, tayfası rakip olamayacak düzeyde, sadece ID adamlarını arkasına aldı ve adaya sahip diye imparator oluyor. Gizli ana karakter kendisi olmalı. Buggy KK olmak isterse durum vahim. :ddd.

Neyse Buggy'nin olduğu yerde kimse olmak istemezdi. İyi olmuş. Shichilik gibi ileride bu sisteminde ortadan kalkacağına ön ayak olmuş. Zaten Shanks ve Karasakalda düştükten sonra böyle bir şey kalmaz ortada.

Ödüllerde gerçekten böyleyse... Oda, sırf aralarındaki sinerjiyi sevdiğinden rekabeti sürdürmek istiyor diye düşünürüm. Yoksa Luffy en az 4 M olmalıydı.
Gel işte anlaşalım.
Luffy - 3m
Law - 2m
Kid - 1,5m :ehe:
 
Zaman geçtikçe soğuyorum Shanks'tan Sözde geçen sene Shanks yılı falan olacaktı ismi bile geçmedi, şimdi de filmi çıkıyor fragmanda shanks yok. Boş hype kasıyor Oda karakter üzerinden
shanks artık koca bir balon oldu isterse türlü türlü plot twistlerle bezesin isterse 1 yıl hikayesini yazsın hazırlansın bu kadar bölümden sonra bile pasifse ne bekleyebilirim ki artık shanksdan dragon bile shanksdan daha aktif
 
Valla bölüm oylamasında "KÖTÜ" ye oy vereceğim.

Buggy'nin yonko olmasına mı kızayım,Luffy'nin tek başına Kaido'yu indirmesine rağmen ödülünün diğerleriyle aynı olmasına mı kızayım yoksa Pluton olayına mı kızayım?
 
Spoiler'da yanlışlıklar olabilir. Geçen bölüm kınlardan üçünün öldüğü geçmişti spoilerda çünkü.
 
Buggy'nin kendi gücü ne ki de, Yonkou olması normal hacoli, yeni bir güç veya meyve edinmediyse. Zira yonkoulukta kaptan ve tayfaları arasında baya bir güç farkı var.

Saçma sapan bir şey işte, iğrenç bir espri
Öyle düşünme, bak Demalo Black hasır şapka Luffy'im diye altına bir sürü güçlü adam alıyordu, Caribodur, Lip Doughty vs. :) Buggy de yok Shanks'ın yakasını tuttum, yok Roger'ın tayfadaydım, yok Rayleigh'i tanıyordum diye yürüyor işte. Kendi gücünün önemi yok. Ne demiş şair, bana yağmuru anlatma, yağdır. :)

Mahir bu konuda ciddi değilsindir umarım.
Sanji + Zoro bir amiral etmez mi veya Jozu + Marco, Ray + Gaban, öttürürler bence. Yonko kadar güçlü değil bu adamlar. Sağ kol üstü sadece ve 1 vs 2'de dezavantajlılar. Ben hiç sanmıyorum ki sağlıklı bir Queen ve King bir amirale kaybetsin. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 68)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık