Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Luffy nin yonko olması bununla alakalı, tum tayfa gücü hesaplandığında kid ve law in tayfasindan daha güçlü olması yani ödül hesabı ile yapıldığında diğerlerinden bir adım öne çıkmasi muhtemel
Luffy ikisinin tayfasıyla (Law ve Kid dahil.) dövüşüp kazanır benim gözümde. Tayfa gücüne ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
Sonuç olarak pıçak kullanan karakterlerden biri yonkou oldu.

Kılıç lobisine yazar ✍ :rolleyes:😉😘
Kılıçla kesilememesi bile yonko olmasına yetiyor muhtemelen. İşte bu yüzden kılıç.
 
@Crocus Ek olarak olması sence serinin dinamiğine aykırı değil mi? Değil diyorsan bir şey demeyeceğim seni KF'nin huzuruna salacağım. Bana bir kişi ''Buggy'nin Yonkou olması serinin dinamiklerine aykırı değil'' desin. :D

Karakter her noktada ''Troll karakteri'' olarak kullanılıyor, gelinen noktada da öyle kullanılacak ama bu saçmalığın zirvesi olacak. Buna anca ''Gülüp geçiyoruz işte'' diyenler olumlu olarak bakar. Yok şunun işine girmiş, bu adamlar katılmış vb. diye gitmez bu durum. Karakterin belli seviyede kendi gücü olması lazım, bu noktada Buggy dediğim gibi ''Troll karakter'' olarak kullanılan bir noktada OP de.
 
Bes para etmez seri diyoruz daha dusemez diyoruz her sayi da bir ker daha vuruyor acimadan. Burada hala gelmis buggy yonkou mantikli soyle falan diyen arkadaslar sayesinde (yae’ciler) misal adamin yaptiklari tolero edilir goruluyor. Yanlis anlasilmasin butun dunyada yae’cilari kastediyorum.
Aynen, bu yaptıklarına tepkiler çığ gibi olsa, belki yapmayacaktı böyle saçmalıklar.

Götü çok kalktı Oda'nın. Oda'yı bu hale getiren yine bu tipler, bunlar da çoğunlukla Japon abazan okuyucuları ve Oda tapıcıları.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık