Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O deilde bu bugynin adamlar ya gelen gemileri indirdi ve tayfaya önemli birinilerini kattı yada bugynin gücü gerçekten yeni yeni ortaya çıkıyormus gibk gösterilecek ki lufy bile kaidodan tek yedikten sonra aklı basina geldi köşeye sıkışan bugy kralın hakisini aktif edip geleni gideni kazığa oturtmuş olabilir 😅
Mantıklı açıklama bulmayq çalışıyorsun değil mi? Troll veya saçma bir şey çıkacak rahat ol.

Beyin özürlü ama güçlü adamlar katılmıştır tayfasına, Weevil gibi. Bir de başkasının yaptığı büyük bir olay bunun üzerine yıkılmıştır veya oradan geçerken olaya dahil olmuştur. Hep aynı saçmalıklar
 
Kaç yıldır şurada goygoy/troll yorumlar yazıyorum ama ben bile Buggy'nin yonkou olacağını iddia etmezdim. Büyüksün gerçekten SODA..

Buggy'nin yonkou olabildiği evrende, ulaşabildiği en yüksek nokta postacılık olan Kid'i ise kınıyorum.
 
Bilgi olarak seri içinden bakıldığı için diyorum bunu...

Yani taşı Wano da yapıyorlar, silahı ise Water 7 de yapmışlar.
Fakat silahın bulunduğu yer Alabasta, bu konuda muhtemelen Alabasta tarafının ''Hain'' olarak adlandırıp, Wano tarafının ise dışarıya kapalı olmasına bağlayacaktır. Aslında boş yüzyılda ki olaylara yani.

Yani ''Pluton'dan sadece 1 tane var'' diye bir bilgi geçmedi bildiğim kadarıyla. Bunun planları zaten ele geçirilmek isteniyordu. Bu konuda da 2. bir Pluton olabileceği sonucuna da varabiliriz. Tabi Oda bunu o eski zamanlarda düşünmedi, hatta Wano da '' Böyle bir şey yapabilirim'' tarzında düşüncesi bile oluş olabilir. Zaten Wano ve Alabasta baya benzerlikler taşıyor arc içinde.
İki tane Wano yoksa, bu yorumun da patlıyor son gelen bilgi ışığında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık