Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş boyunca ezilen Luffy'di Kaido değil. Luffy o kadar et yedi, enerji topladı da geldi Kaido hala dövüyordu.

Ödüller güç ile alakalı değil sadece. Kaido yıllardır denizlerde korku salan, altında bir sürü adası olan koca bir tayfanın başı. Sırf birine kaybetti o kişiye daha yüksek ödül verilmemesi normal.
Kaido da bira içip haki artırıyordu.
 
Şimdi sorarım amirallere, yıllarca kaido hükmü altında ezilirken bu halk neredeydiniz ? Şimdi mi aklınıza geldi wano diye bir ülke, hepiniz hükümetin paralı köpeğisiniz hiç saygı duymuyorum size inşallah façanızı bozarlar.
 
2. Yonkounun katakuri olma ihtimali de var. Big Mom ın kurulu bir düzeni vardı ve buraya yakışacak kalibrede birisi Katakuri.
Öne piece nin final arka girdiği de kesinleşmiş gibi. Keşke kısa şekilde bazı karakterlerle ilgili, mangalar ve Ovalar da olsa
Katakuri'nin Yonko olması zor çünkü daha kendi bulunduğu tayfanın bile kaptanı değil.
 
Şimdi sorarım amirallere, yıllarca kaido hükmü altında ezilirken bu halk neredeydiniz ? Şimdi mi aklınıza geldi wano diye bir ülke, hepiniz hükümetin paralı köpeğisiniz hiç saygı duymuyorum size inşallah façanızı bozarlar.
Atnı şeyi düşünüyorum özellikle Kizaru kutsal ejderlerin köpekğiymiş gibi geliyo
 
Luffy'nin ödülü 3.5-4 arası olabilir. Kaido'dan yüksek olmasını beklemiyorum. O ödülü şu an geçebilecek kişi olarak Shanks'i görüyorum. Aslında Luffy'ye 3.5-4 arası verilse, Teach ve Shanks'in ödülü de arttırılsa mantıklı olabilir. Teach 2 küsur aldı ama imparator olarak anılmaya başlandığında direkt olarak Luffy gibi bir imparator devirip almadı. Dolayısıyla ödülün ilk başta düşük tutulması mantıklı olabilir. Ayrıca Oda'nın sayı olayının kurbanı oldu biraz. Shanks'in de direkt bir imparatoru devirip imparator olma durumu yok. Dolayısıyla onun da ödülü muhtemelen Teach gibi artmıştır. Bu adamlar güçlü ama direkt bir imparatoru yenip de güç gösterisi yapmamış oldular. Luffy ise direkt imparator devirip yonkou seviyesine çıkmış oldu. Dolayısıyla Luffy'nin hemen 4K bandına çıkması bu açıdan mantıklı. Ama Kaido'yu da geçmemesi lazım bence. Sonuçta 4.6 Kaido'nun nihai ödülüyken Luffy şu an hala daha toy buralarda.
 
Bir anda mı? Kurban olayım seri bitiyor neler yaşamış neler görmüşüz siz hala neredesiniz ya. Şaka mı bu tepkiler :/ Teach'le kıyaslayıp da durmayın adam ölü Wb'ye çöküp Marco'yu yendi Luffy en yüksek ödüle sahip yonkoyu yendi herhalde daha fazla ödül verecekler
Seri içinde sadece iki sene geçti farkındasındır herhalde. Luffy hâlâ diğer Yonkolar kadar büyük bir isim değil. Serinin bitmesine de daha birkaç arc olduğunu düşünürsek şimdiden en yüksek ödüle ulaşmaması gayet mantıklı olur.

Sadece Marco diye küçümseme tüm WB tayfasını sildi süpürdü adam. Bir sürü adaya çöktü muhtemelen ve meyve avcılığı yapıyor. Bak bunca şeye rağmen adam anca İmparator oldu ve ödülü 2 civarı. Ödülleri sadece güç değil insanlara verdiğin zararlar ve kontrolünde olan yerlerde belirliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık