Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy için de Law ve Kid ile birlikte 2 milyar üstü denmesi nedense korkuttu. Sanki yakın ödül almışlar gibi bir hava sezdim.
Bence de.Galiba Oda Luffy-Law-Kid rekabetini serinin sonuna kadar götürmek istiyor.Yani Law ve Kid'in ödülleri 4 kattan daha fazla artarken Luffy'nin ödülü ise 500 milyon beri falan artacak gibi.

Ben ne anladım Luffy'nin Kaido'yu tek başına yenmesinden veya Luffy'nin Joy Boy/Nika olarak isimlendirilmesinden.

Bari gerçektende hep birlikte Kaido'yu indirselerdi de en azından ödüllerin yakın olmasını garipsemeseydik.

Galiba Oda gibi bende One Piece'e ara vereceğim.Başka serileri okumanın/izlemenin zamanı çoktan gelmiş gibi.Son sagayı takip etmeyebilirim. :of::of::of:
 
Ödülü Morgans mi veriyor sanki.Cp0 boşunamı adada hükümet olayları noktası virgülüne kadar anlık takip etti.Öngörüşteki ödüllerin gerçek olduğunu düşünüyorum.
 
Aslında oda ödülleri içlerinde bir mesajla birlikte veriyor. Mesela karasakalın şuanki ödülü gerçek hayattaki karasakalın ödülünün yen ile çevrilmiş hali diye biliyorum. Yonkoların ödüllerindeki rakamları da okuduğunda yonkolarla ilgili bir şeyler içeriyordu.

Bu açıdan bakınca luffynin ödülü 2.9 milyar olabilir yada içerisinde 29 barındırabilir gibi geliyor bana. 29'u okuyunca "niku" oluyor, nika'ya gönderme olabilir bâbında. Bu tabi çok cılız ve yüzeyel bir tahmin oldu, aklıma gelen ilk şeyi yazdım size fikir vermesi açısından 😁 Detaylı düşünülürse bir şablon çıkarılabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık