Zoro'ya kaç verdi acaba merak ettim.
Bu kadar yuvarlak konuşulmaz.
Sanci yine üstte ödülde
Bildiğim kadarıyla bilgiler hükümete değil gazeteye sızıyor. Hükümet her şeyi biliyor zaten onda sıkıntı yok, sıkıntı hükümetin paylaşmak istemediği bilgilerin gazeteye sızıp halka haber olması.Bu da çok saçma bir mevzu hükümet kendi adamı olan CP-0'dan bu bilgileri en doğru bir şekilde alacağını bile bile neden bu bilgileri Apoo'dan temin ediyor?
Sırf Luffy'nin ödülü çok fazla yükselmesin diye uydurulmuş bir senaryo.
Morgans kesinlikle dünkü çocuk değil, öyle her şeye inanmaz tabiki Ama apoo da az hokkabaz değil, günahını da almak istemiyorum ama kesinlikle abarttığı ve itibarsızlaştırdığı olaylar olmuştur.Morgans inanır mı hemen öyle her söylenene ? Kanıt için fotoğraf çekiyordu Apoo
Bu Oda'ya güven olmaz diye erkenden açtım.@King Bu bölüm seninkine rakip geliyor. Karizmatik konusunu erkenden açman iyi oldu.
Kid'i ayrı tutmuş Law&Luffy demiş. Law ve Luffy ödülleri bölüştü diye yorumladım.Luffy'nin 2 milyar üstü olmasının haber değeri yok.Adamın ödülü zaten 1.5 milyar.
Kid ve Law 2 milyar zıplama yapmış he ? İyiymiş.
Sanci yine üstte ödülde
Pek sanmıyorum ama eğer doğruysa burayı yıkarım. Her iki anlamda.Adamın dediğine göre Sanji ve Zoro aynı artışı almış. Haydeee...
Spoiler vermemek için 330-320 olayını söylemiş galiba.Sanci yine üstte ödülde
Zoro öne geçer ya.Ama geçmezse...Pek sanmıyorum ama eğer doğruysa burayı yıkarım. Her iki anlamda.