Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Steam'de bazı oyunlarda güzel indirimler var. İndirim beklediğiniz oyunlar varsa bir göz gezdirmelisiniz. 30tl'lik Witcher 2'yi 5tl'ye aldım misal.
 
Xbox/Bethesda etkinliği 95dk sürecekmiş.
Bu pek iyi haber değil maalesef:/
Her gösterimi izliyorum ve bunu da her türlü izleyeceğim ama şimdiye kadar uzun süren ve iyi olan gösterim sayısı çok çok az.
İyi gösterim dediğin 30-40dk sürer ve neredeyse sıfır sohbetli bol bol Gameplay gösterilir. Perşembe günü yayınlanan Summer Game Fest'de aşağı yukarı 2 saat sürdü ve pek iyi değildi maalesef.
Oyuncular stüdyonun oyun hakkındaki fikirlerimi bilmek istemiyor, ne kadar iyi bir oyun yaptıklarını, ne kadar heyecanlı olduklarını, bizi çok iyi şeyler beklediğini gibi tekrar eden sohbetleri kimse duymak istemiyor. O yüzden uzun sunumlar genellikle beğenilmiyor.

Mesela Starfield 20-30dk sürse (ki bu bile çok iyi vakit) 20dk'nın 15'i sohbet olur. Birde bunun devamında ne gösterilecek o çok önemli.
Hani bu sürenin dolması için cidden yeni bir şeylerin tanıtılıp gösterilmesi lazım.
Benim düşüncem stüdyolara bağlanıp projeleri hakkında sohbetler olacak sonra birkaç iyi-kötü oyun gösterilir. Xcloud'un Samsung Tv'leri ile olan yeni ilişkisini de bolca anlatırlar.
En son olarak da Starfield gösterilir diye düşünüyorum. Ha şu saatten sonra Starfield gösterilmezse çok büyük hayal kırıklığı olur o başka mesele.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık