Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yeni İmparatorlar İddiası

Yeni İmparatorlar Kimler?


  • Kullanılan toplam oy
    204
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahah kişisel laf etmiyorum, yaptılan algıdan bahsettim. Bakıyorum ki konu sahibi de sensin... :S

Onun dışında ''Tek ben biliyorum seriyi'' falan da demedim. Fakat ''Crocodile'ı mı koysak'' diye algıyı yapıştırdın yine. Koysaydın daha mantıklı olurdu.
Anlamıyorsun anlatayım...

1-Adam NW de.
2-Göründüğü kısa anda bile belli noktada tayfa toplamış görünüyor.
Hani uzun uzun farklı konularına, kapak hikayelerine falan girerim ama gerek yok diyorum çünkü anlamamak isteyeceksin yine...



Shanks ve Dragon belli oluşumların liderleri ve aktif noktada büyük işler peşinde koşuyorlar pek çok zamandır. Peki Mihawk?
Buna cevap verdiğin noktada tartışmaya devam edelim.
Kesin kişisel laf etmiyorsundur bende inandım, neyse yinede cevap vereyim.

1-NW'de olması İmparator olmasına kesinlik göstermez. Sadece ihtimali arttırabilir.
2-Ne seviyede bir tayfa topladığını bilmiyoruz, ben mevcut İmparator tayfaları seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Sende anlamak istemeyeceksin, insanlar neden Mihawk övüyor, seviyor falan diyorsun haterlığın bu kadarı yani.

Mihawk zamanında adını insanlara duyurmuş, evrende saygı gören bir karakter. En güçlü kılıç ustası olduğunu kabul ettirmiş ve sen Mihawk ne yapmış diyorsun. Shanks ile sayısız düeollo yapmış birinden bahsediyoruz. Şimdi gelip o Yonko olmadan önceydi diyeceksin. Sana göre o zaman ki Shanks Uçan Altılı seviyesinde falan olsa gerek. Mihawk'ın bu saatten sonra amiral altı çıkmasının imkanı yok serinin dinamiklerine göre.
 
Rahatsız olmadım ama kafasız olmandan rahatsız oldum. Düşünceyi farklı algılayıp kendince trollüyorsun fakat konunun ağırlığını tamamen kaybediyor.
Bir tartışma farklıdır, bir konu açıp bunu millete sunmak farklıdır. Fakat sen bunu anlayamamışsın, neyse bu kafada devam.
Kafasız falan değilim, sen Mihawk'ın ankette olmasına nasıl laf edebiliyorsan benimde bunu yapma hakkım var. Düzgün bir fotoğrafta koyarım bana fark etmez, konu zaten geyik amaçlı açıldı.
 
Kimin olacağını bilmem de umarım Kid ve Law olmazlar ya. İkisinde de o çap kesinlikle yok. Katakuri, Weevil veya Mihawk'ı tercih ederdim.
 
Luffy tamam ama hemen Kid ve Law'un da yonkou sayılacağını düşünmüyorum eğer öyle olursa aşırı saçma olur
 
Kesin kişisel laf etmiyorsundur bende inandım, neyse yinede cevap vereyim.

1-NW'de olması İmparator olmasına kesinlik göstermez. Sadece ihtimali arttırabilir.
2-Ne seviyede bir tayfa topladığını bilmiyoruz, ben mevcut İmparator tayfaları seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Sende anlamak istemeyeceksin, insanlar neden Mihawk övüyor, seviyor falan diyorsun haterlığın bu kadarı yani.

Mihawk zamanında adını herkese duyurmuş, evrende saygı gören bir karakter. En güçlü kılıç ustası olduğunu kabul ettirmii ve sen Mihawk ne yaptı diyorsun. Shanks ile sayısız düeollo yapmış birinden bahsediyoruz. Şimdi gelip o Yonko olmadan önceydi diyeceksin. Sana göre o zaman ki Shanks Uçan Altılı seviyesinde falan olsa gerek. Mihawk'ın bu saatten sonra amiral altı çıkmasının imkanı yok serinin dinamiklerine göre.
1-İstediğin gibi inan ya da inanma. İmparator olmak için Yeni Dünya'da olman gerekli bu seriyi takip edip bunu algılayamıyorsan malesef seninle herhangi bir tartışma yapmak mantıksız. Çünkü bu kişilerin tanıtımı bile ''Yeni Dünyayı yönetenler'' şeklinde oluyor. Ya da ''Grandlıne'ın ikinci yarısı'' deniyor. Bu adamlar bölgeleri paylaşmışlar, kendi aralarında belli noktalarda rekabete girmişler ve belli seviyede kendilerini kanıtlamışlar. Özellikle WB'ye karşı olan durumlarıyla övülüyorlardı işlenmeden evvel...

2- Ne seviyede tayfası olduğunun hiç bir önemi yok. Önemi olan ''Mangaka'nın çizeceği konum'' yani bugün Law ve Kid'in çok mu önemli tayfa üyeleri var? Sadece Kid tarafında sayabileceğin bir Killer var o kadar. Diğer tarafta tayfası bile olmayan kişileri koymuşsun, misal Buggy koymuşsun ya da tayfasının hepsi ayrılmış ve Katakuri'ye bağlılığı olmayacağı noktada gitmişsin onu yazmışsın vb. kısaca işine geleni yazmışsın...

Adını herkese duyurmayan kimse yok bu seride. Crocodile'ı eleştiriyorsun ama adamın gazetelerde ''Kahraman'' olarak haberleri çıkmış. WB'ye meydan okumuş, Shichibukai olmuş katliam yapmış. Yani sen bu noktada ''Mihawk saygın karakter'' deyip işin içinden kolayca sıyrılmaya bakıyorsun yine. O yüzden sen bence de benimle herhangi bir mantıklı tartışma yapma, çünkü mantıklı herhangi bir yorumun olmuyor gözümde. Sadece işine geleni istediğin gibi yazıyorsun...

Diğer tarafta Mihawk-Shanks olayına girmişsin kendi kendine. Evet Yonkou olmadan önce ve seviyesi belli değil. Yonkou falan değil o zaman ve Shanks seride yakın bir zamanda Yonkou oluyor 10 yıl önce falan olmuyor. Bu noktada o zaman adı duyulan biri olsa da Yonkou seviyesi olmadı çok net benim gözümde. Öyle ki WB de aynı şeyi düşünüyor ''Merdivenleri hızlıca tırmandın'' diyor o eskileri andıktan sonra ki noktada. Neyse diyorum sen devam et.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık