Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy joy boy oldugunu ögrense kendi bile önemsemezdi :)

Bu olaylar elbaf'ta yerine oturacaktir. Devler, yüzlerce yıl yasiyorlar. Orada saglam malzeme vardır. Hükümet, Im, joy boy belkide D.'ler vs. hepsiyle alakali birseyler bekliyorum. Wano ne kadar iyi islenmemis olsa da hikaye olarak iyiydi. Yani oden, orochi, kaido'nun hakimiyeti vs. Elbaf'ta n da iyi hikaye bekliyorum. Tahminen zorluk seviyesi wano üstü olacaktir. Yonkou üstü ne zorluk olabilir denebilir ama bunlar dev ve dünyanin en güçlü ordusu dendi. Problemleri haliyle çok zorlu olucaktir.

Bölüm için çok seyler söylendi ama olaylar Helikopter ryokugyu'ya göre şekil degistiricektir. Vs'ye girmeye yürek yetmez. Aksiyon beklemiyorum ama belli de olmaz. Ayrıca haki olarak oradakiler sezebilir amirali luffy, sanji, law, kid falan. Belki dahil olmadan uzaktan gözlemleyedebilir.

Madem o kadar yer vermedin oda, al sana bir sekilde fırsat usop için. En saglam hakilerden biri onda oradakilerden hiçbirinde olmayan uzaktan gözlem yapabilir. Bu olursa en azindan gelisme var denir usop için ve en azindan birsey yapmadan arc bitmez. Olmazsa elbaf'a kaldı artık.
 
Tam şu sahnenin çıktığı bölüm… denk geldiğim edite bakın… çok hoşuma gitti… :D

Havada da yüzmezsin be Zoro :hhh: :hhh:
 
Apoo Morgans'a ne kadar bilgi sızdırdı o da önemli. Ballandıra ballandıra anlatmış ise ödüller bayağı uçacak ama o da bu Joy Boy muhabbetini bilip sızdırdıysa tüm dünya Joy Boy diye bilecek.
Apoo, Luffy yendi diye biliyordu. O Joy Boy diyemez. Bence Oda bu konuda Luffy'i daha fazla saklamaz herhalde. Direk Kaido'yu yendiği bilinecek iştei. (Tabi inşallah.:D)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık