Big Mom'ın adalarını inşallah bizimkiler alır xd
Luffy ile Chopper için diyorum.
Bartolomeo şimdiye kadar 5-6 tane adaya bayrak dikmiştir bile.Big Mom'ın adalarını inşallah bizimkiler alır xd
Kim bilir belki Kizaru reis Tüm Kek'tedir...Bigmom öldüyse şu WCI'yi basanlar keşke Karasakal Korsanları olsaydı. O adalar ve kalan çocuklar şuan için hikâyede nasil bir rol oynayacak yoksa. Kaido organizasyonu zaten sağlam temeller üstünde değil di. Denizciler tüm yıldızları tek tek avlasa bu saaten sonra Canavar Korsanları kısa surede tarihe karışır.
Shanks'ın adaya bile dikti adam.Bartolomeo şimdiye kadar 5-6 tane adaya bayrak dikmiştir bile.
"Şayet havaya atılan bir taş düşünebilseydi, kendi isteğiyle yere düştüğünü sanırdı" spinozaSeni bu konuda herhangi bir şekilde ikna edemem.
Bu meyvenin kullanıcıları özgürlük savaşçısı oluyorsa hepsinin karakteri öyledir demek sana mantıklı geliyor olabilir napalım yani
Burada üçüncü Hawkins olacaktı şimdi, adam öldü gitti.
Kidd hayaline ulaştı. Artık bi toprak ele geçirir orda emekliliğini yaşar wKid nasıl yonkou olduğunu kendisi bile anlamaz bence...
Kesinlikle öyle bu arada… çok doğru bir analiz bu…Eskiden Dragon'un oğlu yine olay çıkardı, Garp'ın torunu rahat durmuyor falan diyorlardı. Şimdi bunaklar direkt Nika demeye başladılar. Yazar Nika'ya çok önem atfediyor böyle yaparak.