Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki var bunu kaç kere yazdık.

Nika meyvesi açıklandığında luffy'nin kişiliğinin bire bir aynısı söylendi. Gititği yerlere gülücük götürür, kurtarır, özgürlük savaşçısıdır vesaire.
Bu bölüm de Nika geri gelmiş diyorlar.

İki seçenek var

1. seçenek Kullanan kişiler her zaman aynı karaktere sahip olduklarından, bu meyveden bahsedenler yanlışlıkla bu kişilik özelliklerini meyveye dayandırmışlar.
2. seçenek Meyvenin kişiliği kullanıcıya geçtiğinden kullanan karakterler her zaman özgürlük savaşçısına dönmüş.

Bunlardan hangisi sana mantıklı geliyorsa onu seçersin ama birincisi çok büyük bir tesadüf olur. Bir yüzüğü takan 10 kişi aynı şekilde yozlaşır ve güç delisi olursa olayı yüzükte ararsın değil mi. normal olan budur.

Mangada olanlar bunlar. Yaşlılar yanlış biliyor vesaire diyebilirsin tabiki ama mangada olanı söyleyenlere laf etmek de bilemiyorum artık xD
Nika tanrısı gülücük saçtığı için meyve uyandığında Luffy dahil etraftakileri güldürüyor. Bu meyvenin özelliği. Peronanın meyvesi nasıl negatif veriyorsa buda pozitif veriyor.

Nika geri gelmiş olayınada geri gelirsek sonraki bölümlerde Zunesha davul sesleri joyboyu hatırlattıgı için öyle dediğini açıklıyor. Hatta Kaido sen kimsin diye sorduğunda Luffyde cevabını veriyor ben Luffy diye.


Goreseiye gelirsek Ace onlar için Ace değil Rogerin oğluydu. Yani Rogerin genini taşıdığı için Rogerin yapacaklarını yapabileceği için öyle bahsediyorlar ondan . Nikada Joyboyun meyvesi özel birşey önceki kullanıcısında olduğu gibi bu kallanıcısıda büyük sıkıntı çıkarabilir o yüzden Luffyden değil Nikadan bahsediliyor.
 
Kikunun kuşu gören kadınlar tepkisiz. Sanji neden hala Yamatoyla banyo yaparken kan kaybından ölmedi çok merak ediyorum.

Final sezonuna girmek ne bileyim üzdü biraz. 😑

Luffy'nin ödülü Rogeri geçmiştir bence. Luffy tahmini 6 milyar vardır. Kid ve Law ise 2.bucuk 3 arası yonko başlangıç ödülü almışlardır. Bir ihtimal Zoroda Yonko gibi ödül almış olabilir mi düşünmeden edemedim. En az 2 milyar bekliyorum. Ne yazıkki bu bölümde ödülleri göremeyecez gibi 😑😑
Kiku kızmış o yüzden kuşu yok ama yanlarında hep erkek olduğu için erkek gibi davranıyor. Oda sbsde mi ne açıklamış 9kınların arasındaki tek kadın diye.
 
Seni bu konuda herhangi bir şekilde ikna edemem.

Bu meyvenin kullanıcıları özgürlük savaşçısı oluyorsa hepsinin karakteri öyledir demek sana mantıklı geliyor olabilir napalım yani :bilmem:
Senin dediğin şey magma meyvesi yiyen herkesin magma çıkarabilmesi gibi birşey, Meyvenin özelliği o. Meyveyi uyandırdığında Nikanın özelliklerini gösteriryorsun
 
Senin dediğin şey magma meyvesi yiyen herkesin magma çıkarabilmesi gibi birşey, Meyvenin özelliği o. Meyveyi uyandırdığında Nikanın özelliklerini gösteriryorsun
Benim söylediğim şey bu değil.

Bu seri öncesinde Luffy'nin Roger ile olan benzerlikleri üzerineydi bir irade taşıyordu vesaire KK olacaktı, miras kalan istek hatırlıyorsundur.
Sonra retcon yedi Roger hedef olmaktan çıktı yerine Joyboy denen bir müptezel geldi. Miras kalan istek de meyve oldu.

İlerde fazla da ilerde değil seri son sagaya giriş yaptı yani yakında göreceksin ki meyvenin o 800 yıl boyunca kaçmasındaki amacı neyse onu yerine getirecekler.

Dediğim bu kadar basit, olay meyvenin hikayesine döndü.
 
Luffy bilinci ne arkadaş Luffy bugün mü kurtuluş savaşçısı oldu daha önce gittiği yerleri kurtarmadı mı.

Will of D dedikleri şey bu meyve işte Reis neyi anlamıyorsun.
Uyanış açınca reankarne oldu diyen sen değil misin? Bilinç olarak luffy oluyor ama fiziksel olarak reankarne oluyor diyorsun işte.Kafa olarak luffynin aklı yerinde ve luffy olarak savaşıyor bende sana soruyorum nasıl reankarne oluyor? Luffy uyanış açıp kaç kere yer kurtardı?Zaten her meyve yiyenin uyanış açamadığı ortada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık