Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin, Zoro'nun, Sanji'nin, Yamato'nun ve Jinbei'nin olduğu adada (Law ve Kid felan saymıyorum onlar da var ama doğrudan tayfa ile alakalı değiller) Robin'i kaçırılabiliyorsa bu bizim 5'liye yazıklar olsun yav.:D

Tabi en çok da Oda'nın. Hangi akla hizmet sağlayacak bunu.
Momo da kaçırılmadı mı onca insan arasında hem de Amiral ile kıyaslanamayacak biri tarafından.

Gerçi Kanjuro Reis, Yonkoulardan ve Cp'den bile daha fazla hasar verdi ya orası ayrı.
 
Momo da kaçırılmadı mı onca insan arasında hem de Amiral ile kıyaslanamayacak biri tarafından.

Gerçi Kanjuro Reis, Yonkoulardan ve Cp'den bile daha fazla hasar verdi ya orası ayrı.
O da saçmaydı cidden. Ama Sanji ve Luffy uçabiliyor yani çok saçma. Hepsinin gözlemi de çok iyi seviyelerde artık (Yamato'dan emin değilim.)
 
Law'ın tayfa da yok sayılır. Mihawk istese tayfa toplar, hemde Luffy'nin, Teach'in tayfa gibisini toplar.
Kid ve Lawın daha doğru düzgün tayfası yok, filosu müttefiği yok, kontrol ettiği ada yok. Luffy 5. Yonko ilan edildiğinde filosundan ve sair bahsederek ilan ettiler. Bence Katakuriyi Yonko diye ilan edecekler. BMnin tayfası ve adaları ona bağlı sayılacak. :)
Law'ın tayfa bırak Grand Line East Blue seviyesinde bile değil.Kid'in gene tayfası fena değil ama ciddi olarak Yonko sayılması için adam toplaması lazım.
Detaylara çok takılmayın kervanı yolda düzerler. Devir değişiyor yakında bu nesildekiler hariç güçlü korsan kalmayacak piyasada. Varsa doldurulması gereken bir boşluk onu bunlar doldurur. Tayfalarının yetersiz olduğunu biz biliyoruz OP evrenindeki insanlar ya da Wg bilmiyordur. Mihawk solo takılan adam tayfa toplayıp korsanlık yapmayla işi olmaz. Kata ve kalan BM korsanları büyük soru işareti. Ayrıca hala daha BM ve Kaido'nun ölüp ölmediği net değil. Bakalım ne olacak.
Şunun robinlisini çizecek:d
Tövbe de lan. Yeter salın artık şu Robin'i ne tercüman aşkıymış bu arkadaş mütercim tercüman çevrem olsa da Oda'yı cimere şikayet etsem
 
1052 de ben mi kaçırdım ya da görmedim bilmiyorum ama Robin hiç yok hamamda da yok ? Nerde acaba velki Road Poneglyph i bulmaya çalışıyodur gitmeden önce. Herkes şu an amiralin etkisi altında kimse poneglyph i hatırlamıyo o olmadan nereye gideceklero_O Kidd i bilmem ama Law çok dikkat çekiyo ve ihanet edecekmiş gibi duruyo. 1053 te her şeye hazır olmalıyız ödüller yeni imparatorlar ve final saganın başlangıcı olacak o yüzden bu robin mevzusu hiç bu kadar gün yüzüne çıkmamışken gorosei nin bile her şeyi bırakıp hiç olmazsa Robin i yakalanmasını istedi. Büyük savaşta Robin etkin rol alacak bence.
 
Ya bu BM korsanları nerde kardeşim.Sözde günün sonunda ayakta kalan BM korsanları olacaktı daha şelalelin üstünde kalamadılar.Koskoca 1 hafta neredeler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık