Öyle olabilir tabi ama bu da çok basit olur ya…Seride meyve güçlerinin acayip şeyleri çıkıyor. Şuan cc gelse meyvesini uyandırmış olsa bir anda tüm adadaki oksijeni çekse %90 ı zaten bayılır. Ryonun da polenli acayip güçleri çıkacaktır.
Öyle olabilir tabi ama bu da çok basit olur ya…Seride meyve güçlerinin acayip şeyleri çıkıyor. Şuan cc gelse meyvesini uyandırmış olsa bir anda tüm adadaki oksijeni çekse %90 ı zaten bayılır. Ryonun da polenli acayip güçleri çıkacaktır.
"Gorosei: Sınırlar kapalı kalıyor demek. Wano ülkesi hala demir bir kale gibi.
Senden en azından Robin ile beraber dönmeni bekliyorum.
CP0 Ajanı: Tabii ki efendim!
en çok merak ettiğim şeylerden biri doffy'nin gözleri ulan buna bile gizem kasıyor herifLaw'un adası yok diyenler utanır mı bilmem
Son 16 yıldır şahsına ait bir adası var adamın
Luffy Dressrosa'dan beri 10 yıldır g4'ü hep sorun çıkarıyordu.Bence dinç bir Zoro… şu saatten sonra bir Amiralle ölümüne kapışıp indirebilir kılıç daha sorun çıkarmazsa eğer ki bence artık o konuyu uzatmaz Oda lavuğu… uzatmamalı artık…
Zoro'ya yazarZoro Sanji ile olan ufak atışmasında kral haki açmış sanırım ? Çok belli olmuyor ama böyleyse daha komik olur.
Aga adam kılıcı çözdü… en sonunda tüm kılıçlara bastı basacağını… o yüzden daha olmaz olmamalı diyorum… Zoro’nun olayı senin adamınki ile aynı değil ki… Zoro sadece neyi ne kadar vereceğini ayarlayamıyordu… ayrıca en büyük torpil senin adama geçildi… :dLuffy Dressrosa'dan beri 10 yıldır g4'ü hep sorun çıkarıyordu.
Oda uzatmamalı artık ne. Torpil geçsin istiyorsunuz.
ben luffy'i amirallerden üstün görmüyorum eşit görülmesinde sorun yok ama kaido gibi gel vur ağam haki basmıyorum üzerime demezler.Ryokugyudan tek üstün kişi Luffy adadaki.
Birde savaştan çıktı oradakiler