Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk yonkou gücünde değil diyenler utanır umarım bundan sonra :artiz:
Valla olursa saçma olur ama. Law ve Kid için de aynı şey geçerli. Yonkou, KK falan fistan... Oda bu kavramların altını doğrudüzgün açıklamıyor.

Mesela yonkouluk konsepti başta bölge yönetmekle alakalıydı. Ya da en azından öyle bir izlenim verilmişti ki gayet tutarlıydı bu. Ama şimdi tek tabanca tayfaya sahip olan üstelik teke tekte de yonkou indirmemiş veletlere yonkou mu diyeceğiz? Kime göre neye göre?

Hadi en güçlü kılıç ustası tadında tamamen güce dayalı bir unvansa eğer, mesela neden 4 tane var? Aynı seviye desek Law ve Kid basbayağı gerisinde Shanks'in falan.

Benim beklentim şuydu, Luffy Kaido'yu yenince bunun haberini alan filo Kaido'nun adalarına çöker bu sayede Luffy gerçek anlamda yonkou olurdu.

Bilemiyorum Altan, aslında dediğim şey hala olabilir. Belki sonraki saganın girişinde görürüz öyle bir şey.
 
Cp0'nın panelini şimdi gördüm. İlk raw çizimleri geldiğinde nedense gözükmedi bende. Ne güzel pay biçiyordum kısa boylu elemana. Boşa gitti o kadar yorum. Hemen patladık.:hhh:

Ajanın den den mushi ile denk geldiği kişi Ryokugyu'dur o zaman. Ajan amirali bekleyip öyle hareket edecektir. Ryokugyu yakalar o zaman Robin'i.
 
Law ve Kid'in imparator oluşu geleceğe yatırım. Daha seri bitmiş değil. Her zaman demiştim. Luffy-Law-Kid yeni dünyada nam salan zirvelik isimler olacak diye. Öyle de oluyor. Final yaptığında bile yeni dünyada Law ve Kid en az Luffy kadar nam salmış isim olacaklar. Boşuna bu zamana kadar Oda'nın gözünde Luffy-Law-Kid'i bir başka çiziyor demiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık