Zaten beraberlik var bana göre. Zoro'da çünkü neredeyse ölümün eşiğine geldi öyle tertemiz bir zafer alamadı.King ölmediyse, Zoro da baygın yattı uzun süre bu dövüş beraberlik yazar gibi @King
Zaten beraberlik var bana göre. Zoro'da çünkü neredeyse ölümün eşiğine geldi öyle tertemiz bir zafer alamadı.King ölmediyse, Zoro da baygın yattı uzun süre bu dövüş beraberlik yazar gibi @King
Bir atasözü vardır bildin mi yonkounun olmadığı yerde mihawka abdurrahman çelebi derlerMihawk yonkou gücünde değil diyenler utanır umarım bundan sonra
Diyebiliriz. King rezil rüsva etti bunları, sokmadı kaptanının adasına. Adamım benim.Mom tayfası hala çıkmadığına göre @King reyiz tarafından vahşice katledilmişler diyebilir miyiz?
Zoro ilacın etkisi sebebiyle ölümün eşiğine geldi. King yüzünden değil. Adam kingi kesip geçtiğinde hala sapa sağlamdı. İlaç olmasa bir king daha indirirdi.Zaten beraberlik var bana göre. Zoro'da çünkü neredeyse ölümün eşiğine geldi öyle tertemiz bir zafer alamadı.
Boşuna Roronoa Zoro demiyoruzLuffy'nin zoro'yla aynı anda uyanması luffy'nin zoro kadar hasar aldığnı gösteriyo. bide zoro daki iyleşme hizı kimse de yok arkadaş kac tane kemiği kırıldı üzerine ilac aldı hasar ikiye katlandı ama 1 haftada tamamen iyleşti