Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim öngördüyse umarım hatalı öngörmüştür. Acayip keyif kaçırıcı bir öngörü.
Ace vol2 neyse de Hancock'un yakalanması ve BB'nin Wano'ya gelip arc'ı uzatması acayip canımı sıkıcı.
Şimdi düşününce Moria, Wano'yu biliyor. BB'nin niyeti Wano'ya gitmekse, kılavuzu hazır. Ayrıca BB ve tayfası gelene kadar bizimkiler parti yapar, yol kitabelerini alır ve Wano'dan ayrılır.
Wano'lular ise vur patlasın çal oynasın eğlenirken BB gelir ve tüm Wano'yu komple yok eder. Harika.
 
Son düzenleme:
Şunu sorayım sana Karasakal, Luffy ile olan son savaşında sence kaç meyve yemiş olur. Ben gölge meyvesinin tam Karasakallık meyve olduğunu düşünüyorum, birde Karasakal bir tane de Zoan yer diyorum hatta yemiş bile olablir. Karanlık meyvesi, mistik zoan olup insan meyvesi model bir tane tarı olabilir, Hikaye biraz ona doğru gidiyor çünkü; 5 Kadim sanki o meyve bizden kaçıyordu ve zoan meyvelerinin ruhu var dedi. Bilindiği üzere Karasakalın Logia meyvesi hiç de Logia gibi durmuyor, Ona da o şekilde bir meyve verip, hikayeyi kayıp yüzyıla bağlar. Eğer öyle olursa bu meyve isim değişikliği kurgusu biraz daha oturur.
Karasakal isterse dünyadaki bütün meyveleri yemiş olsun, en nihayetinde yenilecek ana karakter tarafından. O yüzden bunun üzerine konuşmaya gerek yok. Karasakal eğer Gölge Meyvesi'ni istiyor olsaydı Moria'yı tayfasına davet etmezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık