Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bırak. Luffy'nin kaçtığı yerleri say desem aklına gelmez bile. Mihawk'ın 5 sahnesi var 6 kere kaçmış. İstatistik az çok bilen adam hiç konuşmaz.
Senin karakter öldü öldü hahahaha hala gelip lütfü parlatıyorsun ya ilahi Hasan :hhh:

Lütfü çok potansiyelli, Lütfü meyvesini çok iyi kullanıyor :ehe:
 
Wanonun kurtarılmış olarak kalması için başka imparator gelmemeli. Karasakalın WCI'daki kırmızı ponenin peşinden gittiğini düşünüyorum. Bu bölüm sabonun akıbetini öğrenebiliriz belki. Shicibukaileri haftaya verir
 
Karasakal, Moria'yı tayfasına davet ediyor. Moria'da fındık kadar beyin varsa bu teklifi kabul eder, yoksa oradan canlı çıkamaz.
Şunu sorayım sana Karasakal, Luffy ile olan son savaşında sence kaç meyve yemiş olur. Ben gölge meyvesinin tam Karasakallık meyve olduğunu düşünüyorum, birde Karasakal bir tane de Zoan yer diyorum hatta yemiş bile olablir. Karanlık meyvesi, mistik zoan olup insan meyvesi model bir tane tarı olabilir, Hikaye biraz ona doğru gidiyor çünkü; 5 Kadim sanki o meyve bizden kaçıyordu ve zoan meyvelerinin ruhu var dedi. Bilindiği üzere Karasakalın Logia meyvesi hiç de Logia gibi durmuyor, Ona da o şekilde bir meyve verip, hikayeyi kayıp yüzyıla bağlar. Eğer öyle olursa bu meyve isim değişikliği kurgusu biraz daha oturur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık