Senin karakter öldü öldü hahahaha hala gelip lütfü parlatıyorsun ya ilahi HasanYav bırak. Luffy'nin kaçtığı yerleri say desem aklına gelmez bile. Mihawk'ın 5 sahnesi var 6 kere kaçmış. İstatistik az çok bilen adam hiç konuşmaz.
800 yıldır uyandırılamayan meyveyi uyandırdı. Tabiki de iyi kullanıyor.Senin karakter öldü öldü hahahaha hala gelip lütfü parlatıyorsun ya ilahi Hasan
Lütfü çok potansiyelli, Lütfü meyvesini çok iyi kullanıyor
Çok komik adamsın yav800 yıldır uyandırılamayan meyveyi uyandırdı. Tabiki de iyi kullanıyor.
Ayrıca Kaido'ya tek atacak bir Oda kulu daha yok bu seride.
Şunu sorayım sana Karasakal, Luffy ile olan son savaşında sence kaç meyve yemiş olur. Ben gölge meyvesinin tam Karasakallık meyve olduğunu düşünüyorum, birde Karasakal bir tane de Zoan yer diyorum hatta yemiş bile olablir. Karanlık meyvesi, mistik zoan olup insan meyvesi model bir tane tarı olabilir, Hikaye biraz ona doğru gidiyor çünkü; 5 Kadim sanki o meyve bizden kaçıyordu ve zoan meyvelerinin ruhu var dedi. Bilindiği üzere Karasakalın Logia meyvesi hiç de Logia gibi durmuyor, Ona da o şekilde bir meyve verip, hikayeyi kayıp yüzyıla bağlar. Eğer öyle olursa bu meyve isim değişikliği kurgusu biraz daha oturur.Karasakal, Moria'yı tayfasına davet ediyor. Moria'da fındık kadar beyin varsa bu teklifi kabul eder, yoksa oradan canlı çıkamaz.
Çok güçlü çoook...Bir ada dolusu müttefik savaşçıya rağmen yakalanan Hancock vs tek başına yakalanmayan Mihawk!
Babunlar>Kuja Savaşçıları da diyebiliriz.
800 yıldır uyanmamasının sebebi meyvenin kaçması. Meyve bile "Sende kaçma potansiyeli yüksek" deyip Luffy'i seçmiş .800 yıldır uyandırılamayan meyveyi uyandırdı. Tabiki de iyi kullanıyor.
Ayrıca Kaido'ya tek atacak bir Oda kulu daha yok bu seride.