Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu seride kaç kere iki imparatorun aynı anda saldırı yaptığını gördünüz…? diğerlerine bir şey olmayacaksa madem… neden totoları yana yana kaçmaya çalışıyorlar…? Zoro aslanlar gibi bu seride ki en güçlü saldırılardan birini durdurmuştur… Kid gibi ego manyağı herif bile teşekkür ediyor adama la… sahne belli… hepsi ağzı açık kaçmaya çalışıyor… Zoro hepimizi yok etmesinler… savaşı kaybederiz diyerek… o iradeyi göstermese… o saldırıdan sonra o dövüş biterdi. Zaten saldırının ana fikri belli… “Bakalım kaçı hayatta kalacak” diye atılıyor saldırı. Burada Zoro’nun yaptığı iş de gayet abartılacak bir iş bu arada… :d
Zoro saldırıyı durdurmadı mal gibi saldırının önüne atladı.Tabi ki mangakanın saçma kurgusu bıraksalar hepsi o saldırıdan gayet rahat rahat kaçınabilecek kapasitede adamlardı ama olsun mallık mallıktır :ehe:
 
Luffy'i katmayın işin içine. Saldırıyı haber veren geleceği gören Luffy. Law'ın herkesin ışınladığı yerde olmayan da Luffy. Luffy reyiz saldırıyı atlatmış ve karşı saldırıya çoktan geçmiş.
Benim adam ölmesi için arkasında biri gelip yılan gibi sarıldı ona ve katil modtaki Kaido'ya tepside kafasını sundu.:D
Luffy, geleceği sadece devasa saldırılarda görebiliyor diye yorumladım.
 
Kardeşim ne Zorosu ne Sanjisi biraz daha Momo övün.
8 yaşında ülke açmama gibi kritik kararı veren çocuğu Luffy bebesin büyü diye eziyordu.Luffy’i anlamak mümkün değil :D
Kid bir anlık da olsa durdugun için teşekkürler diyor. Ve bu yine de büyük bir olay diyor. Aslında Kid övüyor orada eleştiri yok. Olayın anlık olduğu da belli zaten. Yavaş çekim algısı vermeye çalışmış çizimlerle.
Kid teşekkür etti Law küçük dilini yuttu ama Alpamis ve hurdacılar : Zoro kim ya yine eksi yazar Zoro’ya Zoro Luffy’den zekat alsın.Kılıç tutuyor diye fan olmuşsunuz. İnvictus : Zoro’culara ızdırap olmak için bir sebep daha. :D
 
8 yaşında ülke açmama gibi kritik kararı veren çocuğu Luffy bebesin büyü diye eziyordu.Luffy’i anlamak mümkün değil :D
Kid teşekkür etti Law küçük dilini yuttu ama Alpamis ve hurdacılar : Zoro kim ya yine eksi yazar Zoro’ya Zoro Luffy’den zekat alsın.Kılıç tutuyor diye fan olmuşsunuz. İnvictus : Zoro’culara ızdırap olmak için bir sebep daha.
Zoro Luffy'den tabiki zekât alır. Luffy birader bu. Kid Luffy'nin Kong Gatling atağına kalbini bırakıyordu BM ile birlikte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık