Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. King

Dövüşü Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    268
Ne yazık ki öyle değil. Bomba ile yenildi ne Law'ın ne Kid'in saldırıları Bigmom'ı yenemez bomba olmasa Lav'a ruh verir yine çıkardı yukarı.

0192385 şehir büyüklüğünde bomba patlıyor hala gelmiş nasıl hikayeler anlatıyorsunuz hayret.


Bunlar belli ama bunlara rağmen Bigmom'ın Law ve Kid'i indirdiğini daha sonra yukarı çıkmak istediğini gösteriyor manga bize, yani açık veriyor olsa bile o ilk açığı Law yada Kid yaratmamış.
Gerçekten rezil bir durum ama Law ve Kid fanlarına bunu anlatmaya çalışamam.

Ne kafa kafaya bir dövüş gördük, ne saldırılardan sonra yenileceğini bize gösteren bir Bigmam gördük. Evet saldırıları etkili mi, etkili. Evet iyi dayandılar ama kazanamazlardı bu çok açık.
Ki şu da var Big Mom iyileşebiliyor. Savaş devam ettikçe şuuru kapanmadığı müddetçe tekrar iyileşip devam edebilir. Savaş alanından uzaklaşmasaydı tüm bunlara rağmen yine iyileşir devam ederdi.
 
Onlarla kendini ölümsüz yapıyor mu sanıyorsun? Vah kekom vah.
Onları Whole Cake'te dağı taşı canlandırmak için kullanıyordu. Marco için yeterli ruhum yok demesi her zaman öyle bir birikimle gezmediğini gösteriyor. Ama istese olur yani.
Ömür verip iyileştirme almıyor mu bu kadın? Ee ömürleri de tottolandda nasıl topladığını da gördük. Dağa taşa yaşam vermesi kendisine kullanmadığı anlamına mı geliyor :(
 
Ömür verip iyileştirme almıyor mu bu kadın? Ee ömürleri de tottolandda nasıl topladığını da gördük. Dağa taşa yaşam vermesi kendisine kullanmadığı anlamına mı geliyor :(
Senin dediğin gibi olsa, Big Mom bunu bir handikapmış gibi söylemezdi. Zaten bu kadar da yaşlanıp bu hale gelmezdi. Meyvenin önceki kullanıcısı da yaşlanıyor bayağı. Ve kendi ruhuyla topladığı ruhlar arasındaki farkı bir çok kere dile getirdi. Kan grubu gibi düşün, kendi bedeni kabul etmez onu. Kendi ruhunu tükettiği zaman kendini de iyileştirmeye çaresi olmaz, ölür gider. Ölümsüz olsa zaten Roger'dan WB'den bile güçlü olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık