Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancılar bir goygoy türetmiş o mavi alev Akainu'nun lavından sıcak olmalı diyorlar, mavi ateşin derecesi fazlaymış.
Yani, teknik olarak doğru. Araştırınca magma için azami sınır 1,600°C olarak geçiyor. O magmanın akışkanlığı da motor yağından halliceymiş. Akainu'nunki o kadar sıcak bir magma değil yani, 1000°C üstünde değildir. Mavi ateş ise bundan çok daha yüksek sıcaklıklara çıkabiliyormuş. LPG'nin çıkardığı mavi ateş 2000 derece oluyormuş mesela. Peki bunun One Piece evreninde etkisi var mıdır? Bence yoktur. Magmanın, ateşi yakacağı söylendi. Ateş ne kadar sıcak olursa olsun magma hiyerarşik olarak daha üstün olacaktır.
 
Sanji de vuracağı an duracak. O an o saldırı yer. Sanji de yer. Senin mantığınla kizarunun hiç hasar yemeden herkesi tokatlaması lazım. Öyle bir şey yok bu seride. Çok hızlı dediğimiz sanji kaç kere queene yakalandı. Kaido ve luffy kaç kere bir birini yakaladı. Çok hızlı olan katakuri ve luffy sana göre birbirine vuramamalı o zaman.
Mesele bunu sorun değilmiş gibi konuşman. Herkes King gibi karşı saldırı yiyecek diye bir şey yok. Sanji'de gözlem ve Kizaru'da Logia var.
 
Dostum one piece ile ilgili içerik tüketmek istiyorsan ve ingilizcen varsa tr kanallarını direkt teğet geçmeni öneririm. Fanfic ile alakalı şaka yapasım geldi seni öyle görünce 🙊
Hiçbir etkileşimim olmadı daha önce kendisiyle. Belki burada bir iki post.
Bir de naçizane tavsiyemdir, yazarken heyecanını azıcık gizle. Ama azıcık. Aklına ilk gelenleri dökmektense bir iki dk bekleyip öyle postunu atmanı öneririm. İyi forumlar ^^
Capori iyi bence buradan selamlar
 
Hayır demişsin ki kaidoya yaptığı saldırı kesmedi. O yara bırakan saldırı ashura idi onu atsa king sakat kalırdı
Tatsumaki kaidoyu kesti. Aynı tatsumaki kingi kesemedi. Aynı saldırılar üzerinden net karar verebiliriz. Zoro kingi de asura dahi atmadan sakat bıraktı. İşte bu yüzden kaido daha dayanıklı diyebiliyoruz. Ki bu şart da değil. Görünen köy klavuz istemez.
 
Sağ kolu kendisi ben başka seviyedeyim diyor. Yetmiyor her ikisi de aynı tatsumakiyi yiyor. Kaido kesiliyor, king kesilmiyor. Göz var nizam var. Konu sağ kol olup olmaması değil. Adamın özelliği bu. Wb'nin jozusu wb'den daha sert. Ama daha dayanıklı değil. Benzer durum yani. King bu konuda ırki özelliği sebebi ile bir istisna. Yoksa king elbette kaido kadar güçlü değil.

Aleviyle kendisini hızlıca dağlamıyor muydu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık