King'in ırkı ateş üzerine özel bir hakimiyete sahip. Sanji'nin esamesi okunmaz yanında.Lavın ısısı katmanlara göre değişiyor da normal ateşten sıcak olduğu kesin be reis. Günün birinde belki senin oğlan da maviye geçer.
King'in ırkı ateş üzerine özel bir hakimiyete sahip. Sanji'nin esamesi okunmaz yanında.Lavın ısısı katmanlara göre değişiyor da normal ateşten sıcak olduğu kesin be reis. Günün birinde belki senin oğlan da maviye geçer.
Adam mavi alev salmış esamesi okunmaz diyorsun reis. Biraz daha ılımlı yaklaş, böyle tadı olmuyor.King'in ırkı ateş üzerine özel bir hakimiyete sahip. Sanji'nin esamesi okunmaz yanında.
Sana şimdiden ısındım dostum. Foruma hoşgeldin.evet bu bilien bişi zoro tatsumaki ile saldırdığında kaido da işledi king de bişi olmadı
Adam alevden ejderha yapıyor Sanji'nin alevi daha sıcak olsa ne yazar. King tekleyip geçtiği adam için böyle triplere girmez.Adam mavi alev salmış esamesi okunmaz diyorsun reis. Biraz daha ılımlı yaklaş, böyle tadı olmuyor.
Bilimsel gerçekler. Oda bu konuda bilgisiz olduğu için magma sıcaktır diyorsa okur ne yapsın.Şu mavi alev magmadan daha sıcak lafını kim çıkarttı ya . Worstgende de gördüm Sabri’nin saldırıları Akainudan güçlüdür diye koptum orada.
Demiri metali onla kesiyorlar kaynak aleti miydi ismi hatırlamıyorum mavi görmüşsünüzdür.Gayet sıcak olabilir yani magma abartı sıcak değil dünyanın derinliklerine doğru sıcaklık artıyor.Şu mavi alev magmadan daha sıcak lafını kim çıkarttı ya . Worstgende de gördüm Sabri’nin saldırıları Akainudan güçlüdür diye koptum orada.