Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşılan Oden'e çizmesini beklediğimiz sahneleri Momo Reis'e çizecek bu Oda. Ufukta bir Momo sevgisi görüyorum.:utan: Yıllardır beklediğimiz Shogun sonunda görünecek. :D
 
Şu an adada yonkouları saymazsak Luffyden sonraki en güçlü kişiler Law ve Kid.

E. Oda iki ayrı cephede dövüşleri bu minvalde gösterdi.
 
Spo'yu yeni gördüm. Yamato belliydi gelecegi, oda netlestirdi. Saglam bir güç. Takım tamam gibi denizciler için. Sanji vs. kizaru, zoro vs. fuji ve jinbei vs. ryokugyu diyordum ama jinbei zayıf ve geri planda kaldı. Şuan ise tamam yamato vs. ryokugyu tam oturacaktir. Saglam bir hakisi var. Bu sebeple son savaşa da katilacagini düsünüyorum sadece raftele kadar degildir. Artık BB vs'si için problem olacagini sanmiyorum kadro açisindan.

Bölüm olarak momo olayi tamam ve muhtemelen orochi öldü gibi ama hala birseyler olabilir belki. Asıl önemli konu Kaido, bigmom ve veletleri ve hükümet gemileri. Şu anda oda bunlari netlestirdikten sonra yapsin parti falan.

Yonkou'lar ölecekse veletler problem degil şuan birsey yapamazlar ve gemiler bi zunesha hortumuna bakar. Ölmeyeceklerse eger nasıl tutuklanacaklar görücez artık. Tama'nin dango olayi ilginç. Durum buysa topluca şutlamalari lazim kaido'nun adamlarini.
 
Roger'ı fazla küçümsüyorsun. Adam zirve Garp ve WB gibi isimlerle savaşıyordu, bunlar Kaido'dan güçlü. Xebec rakibiydi onla da savaştı, God Valley öncesi de savaşmış olabilir. Shiki ile savaştı. Bunları yaparken Joy Boy'un meyvesine sahip değildi.
Egzajere ediyorum da meyve çok matah değildi son savaşa kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık