Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafaya yemekten bahsediyoruz ya hani, Zoro'nun kılıçları denkleme dâhil değil. Ayrıca evet, "saldırıyı yedi de ölmedi, işte bu kadar dayanıklı bir karakter Zoro" dediğiniz malum meselede Zoro'nun güç unsuru değil herhâlde kılıçları. Saldırıyı direkt yemiş gibi davranıyorsunuz çünkü.
Ne yazdığının farkındayım… zaten ona göre cevap verdim… dediğim gibi saldırı Zoro ile temas ediyor. Zoro’nun o çatıdan inmesi gerekiyordu ve bunuj için çok güçlü bir bahane lazımdı. Oda denilen çakal da… Bu bahaneyi “Denizlerin iki imparatorunun kombine saldırısı” yaptı… bu saldırıyı Sanji ya da Luffy bloklasaydı… neler yazılacaktı tahmin ediyorum ama Zoro olunca böyle oluyor işte… her zamanki şeyler… yani kısacası… Zoro, Yamato’nun yediği saldırıyı yeseydi… gayet dr güzel dövüşmeye devam ederdi… Zoro>Yamato… İyi günler dilerim… skskskk
Ben, böyle yapsın diyor diye anladım.
İki numaradaki gibi

Zoro sadece kılıçla mı savunuyor kendini ?
Bundan nasıl kurtuldu o halde ?
Ya direkt vücuda darbe almasında bahsediyor işte ama fark etmez… Zoro dediğimiz adam zaten bu yönüyle ünlü… ksksks
 
Zaten seri finale doğru giderken Yamato tayfaya katılan üye değilde misafir üye gibi birşey olucak bence. Öden gibi gidip son adayı bulurlar yamato da olaylara şahitlik eder iste.
 
Ballı mallı, bu çocuk sağ koluyla beraber tek yediği adamla savaşmaya gitmedi mi sırf Robin için? Robin ağlıyor diye Hükûmet'e savaş ilan etmedi mi? Ayakçısına üç kişi zor dokundukları, Tanrı denen, yenilmez görülen adama saldırırken en ufak bir tereddüt etti mi? Bütün Donanma'nın toplandığı, Beyazsakal varken sana iş düşmez dedikleri yere dünyanın en büyük hapishanesinden adam toplayıp gökten inmedi mi? Karakterin onun çocuğu olması, bunun meyvesini yemesi yaptıklarını itibarsızlaştırmıyor. Ölümle kaç kez burun buruna geldi, "Tanrı meyvem var nasıl olsa ölmem" diyerek mi o savaşlara girdi sanki? Meyve çıktı mertlik bozuldu iddiası Zorocuların spekülasyonu, karakterin iradesine hepimiz şahidiz.
1- Lucci'den tek yeme olayı E. Oda'nın her arc yaptığı seriyi uzatmaya yönelik saçmalık silsilesi. Sonrasında G-2 ve G-3 e güvenerek saldırdığı belli oluyor.
2- Luffy'ye hükümet desen, yenir mi diye cevap verir. Hadi şuraya saldırıyoruz desen tamam der. Hükümete savaş ilan etme olayı boş. :)
3- Tanrı denen adam Luffy'e dokunamıyordu. Luffy tamamen meyve yeteneğine güveniyor orda. Aksi olsa Sabaody'de topukladığı gibi topuklardı gökyüzü adasından.
4- Luffy adam toplamadı, diğer mahkumlar Luffy'i izlemek zorunda kaldılar. Tek gemi var ve Luffy ile Jinbei MF'ye gidelim diyorlardı, mecbur kaldı geri kalanı.
5- D. İradesinin hikaye olduğu Nika ile tescillendi, retcon yedi, D. yerine meyvenin iradesinin olduğu ve aktarıldığı ortaya çıktı. O yüzden çok da şeetme istersen. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık