Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Oden gibi olacağı bariz olan biri. Ulan şu Roger ne ballı herif Rayleigh yetmiyor bi de bunu almış. Üç tane yonkou sınıfı adamla yola çıkmak ne güzel valla. Şimdi de luffy alacak mis. Yanımızda bu hanımefendi varken dünya hükümeti toplu gelebilir. Fakat yine de kendisinin şizofreni sahibi bir deli olduğu gerçeği değişmiyor.
 
Kaido'yu, bu kadar uzun süre tutmasından bile net amiral seviye diyorum millet halen tartışıyor. Ya fiziksel gücü arşa çıkmış biriyle Raimei Hakke kapıştırıyor ve Kaido'yu yere göçertiyor halen kızın seviyesini mi tartışıyoruz.

Luffy>>>>Law>=Kid>Sağ kolla kapışan Zoro>Killer bile Kaido'yu bu kadar uzun süre tutamadı. Bu kadar denkliğe yakın silah tokuşturmadı. Kız bildiğin Kaido'yla Haoshoku Haki kapıştırdı. Haoshoku Haki'nin bu tür kullanımını sadece zirve karakterlerde gördük. Ya kız Wano'nun koruyucu tanrısı olarak anılmaya başladı halen sağ kol, sol kol tartışması mı yapılıyor? King'i, Queen'i üst üste koyar. Daha yaşı 28 üstelik, seride karakterlerin zirve hali olarak nitelenen yaş aralığı 40-60 arası. O yaşa gelsin direk Yonkou zaten. Son haliyle Luffy'nin daha güçlü olduğu netleşti.

Luffy, Yonkou Seviyeye yaklaştı bir iki tık altı olabilir. Yamato çok net amiral seviyedir. Sanji ve Zoro'da sağ kol seviyeyi aşacaklar muhtemelen gen+suit Sanji>=Zoro işte.
 
Dofuamiral yapan forum uyelerinden bu kizimizi da amiral yapmayip hakettigi yer olan yc1’e oy vermelerini davet ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık