Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda cidden korkak bir yazar. Bu iki imparator ölmeyecekse tamam. Bundan sonra yazacağım her şey çöp kutusuna gider demektir. Ama yok ölecekse magmaya düşürüp öldürmek nedir arkadaş? Niye Bigmom'ı Law ve Kid öldürmüyor? Niye bir kez olsun Luffy düşmanını kendi elleriyle öldürmüyor? Ergenlere hitap etmek için mi desem değil. Olsa olsa 0-7 yaş grubuna çiziyordur. Ne oldu şimdi böyle olunca? Ne geçti eline la? Adam muazzam potansiyelli epik sahneleri elinin tersiyle itiyor resmen ya şaka gibi.
 
Oda cidden korkak bir yazar. Bu iki imparator ölmeyecekse tamam. Bundan sonra yazacağım her şey çöp kutusuna gider demektir. Ama yok ölecekse magmaya düşürüp öldürmek nedir arkadaş? Niye Bigmom'ı Law ve Kid öldürmüyor? Niye bir kez olsun Luffy düşmanını kendi elleriyle öldürmüyor? Ergenlere hitap etmek için mi desem değil. Olsa olsa 0-7 yaş grubuna çiziyordur. Adam muazzam potansiyelli epik sahneleri elinin tersiyle itiyor resmen şaka gibi.
Magma meyve kullanıcıları üzerinde deniz suyu etkisi yapmıyorsa bunların magmaya düştü diye eriyip ölmesi saçmalık anasını satayım. Kaido belki ama BM'nin öleceğini sanmam. Kaido da sırf külotçu dramı şeysinden hani
 
Magma meyve kullanıcıları üzerinde deniz suyu etkisi yapmıyorsa bunların magmaya düştü diye eriyip ölmesi saçmalık anasını satayım
Bigmom ölse ölse ağzına burnuna magma kaçtığı için nefessizlikten ölür :S Eriyerek de ölsünler ona takılmıyorum ben. Öleceklerse bırak karakterler yapsın arkadaş. Biz de tüylerimiz hazır ola geçmiş vaziyetteyken zevkle okuyalım değil mi? Yok ama nerede... Adam konfor alanından çıkmıyor anasını satayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık