Büyük ihtimal Wano volkanik bir ada zaten, dünyanın derinliklerine yollamıyor yani. Başımiza yeni efsaneler türetmeyin temizlemem yillar alıyor.İşareti falan boşver tepede Kaido'nun zeminde şekli çıkmış. Adamı magma katmanına yollamış işte Luffy
Büyük ihtimal Wano volkanik bir ada zaten, dünyanın derinliklerine yollamıyor yani. Başımiza yeni efsaneler türetmeyin temizlemem yillar alıyor.İşareti falan boşver tepede Kaido'nun zeminde şekli çıkmış. Adamı magma katmanına yollamış işte Luffy
Abartı katıyorum elbette.. ama Kaido'nun zemine montalandığı açık burada ölçüm yapacak değilimBüyük ihtimal Wano volkanik bir ada zaten, dünyanın derinliklerine yollamıyor yani. Başımiza yeni efsaneler türetmeyin temizlemem yillar alıyor.
Uzatmanın anlamı yok reis. Beyaz olan toz işte, koyu olarak çizilen de alev veya yeledir. Şu güzelim saldırıya yaşlı Wb'nin saldırılandan güçsüz diyordun.Olum demeyim demeyim diyorum da adamın yelesini yuvarlak içine almışın alev ile toz arasındaki fark diyorsun.
WB vurdumu yer küreye kadar deler rahatta kalUzatmanın anlamı yok reis. Beyaz olan toz işte, koyu olarak çizilen de alev veya yeledir. Şu güzelim saldırıya yaşlı Wb'nin saldırılandan güçsüz diyordun.
İkisi erimeden lavın içinde yüzerken amiral lobisi nasıl değer kazanıyor ben onu anlamadım aksdkjaAmiral lobisi her geçen gün değer kazanıyor.
Baygın haliyle bile lavda yüzüyor herifler. Yazsa yazsa Garpa yazarAkainu'ya yazar.