Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Bounce Man'in fiziksel gücüne karşı anca Yonkou'lar dayanıyor. King'in de 3-4 vuruş da şaftı kayar.
Tabi Zoro 3 vuruşta yendi ya Luffy geri kalmamalı evet evet 3-4 vuruş. Doffy de, Kata da 3-4'ten çok daha fazlasına dayandı. Irkı ve meyvesi dayanıklılık üzerine olan adam daha fazlasına da dayanır. Asıl 3-4 vuruş yaptıktan sonra hakisi bitip şaftı kayan bir Luffy var :)
 
Zoro, Enma'yla uğraşırken de vurdu kaç kere. Ayağa kalk mugivara gibi bir şey demedi en azından.

Kılıç ile dövüşmek istiyorum deyip fırsattan istifade kılıçlarını almaya çalışıyor Zoro'nun. Sanki doğru düzgün kılıç vs'si yapmaya çalışan biriymiş gibi lanse etme adamı.
King'in dediği şu. Tamam korkma sana firsta vereceğim. Biraz da böyle eğlenem.:D

Ama yok.

King görev adamı.:D
 
Normal şartlarda King öldürürdü Luffy'i. King acımasız ve fırsatçı biri. Açık görünce hemen dalıyor ve dövüş ahlakı yok. Ama normal şartlarda Katakuri de donut yemeye gitmez Luffy'i öldürürdü. Ya da salak gibi hakin bitiyor diye uyarmazdı. (Bir de Kata'nın dövüş zekasını översiniz.) Normal şartlar işleyecekse King yenerdi kısacası.

3 tur olursa Luffy kazanır. Oda çizerse ilk tur Luffy, King'in özelliğini çözemez hakisi biter kaybeder. İkinci tur özelliğini çözer dövmeye gücü yetmez. Üçüncü tur King yıpranmış olur, kılıcını bırakır ya da Luffy kılıcını kırar bir şekilde, King birdenbire ateş üretmeyi unutur, tekme yumruk birbirlerine dalarlar, Luffy zar zor kazanır.
Normal şartlarda kata da sokardı mızrağı. Luffy’le karşılaşmamış olsa çay molası gibi şeyler bizim 40 yıl aklımıza gelmezdi.

Ankette kata gibi bi durumdan bahsedilmiş. Dövüşün ortasında “tamam sana bi şans vereyim” diyerek uçmayı bırakıp aşağı inen, “hadi biraz kılıçlarla oynayalım” diyip dinazor ve ateşini bırakan birisinden bahsediyoruz bi de.
 
Zorocuların son çırpınışları bunlar zkk çıkmazsa bundan sonraki konuyu bepo vs zoro veya bepo vs king falan açalım anket kazansınlar biraz böyle olmaz :ehe:
 
King Katakuri'ye benzemez öyle çay molasına falan gitmez dövüş ortasında. Rahat alır bu Luffy'i.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık