Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
King'de hasar mı yok xD pardüseden kan belli olmuyor tabi. Zaten 2v1 attıktan sonra Zoronun karşısına sakat çıkacak hale gelecekse direkt harakiri yapsın bdsmci.

Queen ve King hibrite girmemiş. Kaido'da Odende girmedi ciddiye almadı di mi ya da dur o zamanlar hibrit açamıyordu dersiniz şimdi. One Piece'te son güçler nihai anlarda ortaya çıkarılıyor buna çok yabancı değilsindir heralde. Mangaka Marcoya 1v1de Kingi indirme değil Sanji ve Zoro gelene kadar tutma rolü biçmiş o da rolünü yaptı işte. Yahu 2v1 adam baskın dövüşüyor alo ne diyorsun hala hacı. Adam bir ona bir ona atıyor 2v1 atıp bir de kan revan içinde mi bırakacaktı. Adamlar 2v1 tokatlanıyor sen bir de çıkıp hibrit açmadılar diyerek hikaye anlatıyorsun. King dediğin adam ilk isabetli darbesini Queen'in yarattığı açıktan yapmış adam.

Kid ve Law birlikte Yonko indiriyor. Jack normalde sulongta bile bir süre tutabildiği minklere 2v1 olunca tepki veremeden kaybediyor. Tepki veremeden bak. Bir de Jack staminasıyla ön plana çıkan bir adam 2v1 atmanın alameti farikasını anlasak Marcoya hakkını vereceksiniz de işte hala Hibrit, kibrit diyonuz
Bir ona bir öbürüne vurmuş da ne olmuş diyorum? Etki yok. Kan olduğu belli belirsiz bir kaç karaltı var. Kınlar Kaido'yu daha çok kanattı. Tutmaya tuttu. Bunu övelim eyvallah da 2vs1 dayak yiyen adamı dayak atmış gibi lanse etmeye de çalışma.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık