Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rock daha meyve yememiş kaidoyu neden istedi acaba? Oni olduğu için olabilir mi. Veya küçük yaşta kral haki uyandırmıştır ve duymuştur. Rocks tayfasında herkes kral haki sahibi gibi.
Wb kaido bigmom kral hakiyi rocktan öğrendi muhtemelen, garpla rogerde tanrı vadisi savaşında tecrübe ederek öğrendiler muhtemelen, lufynin kaido vs sinde kral haki kapladığını anlaması gibi
 
O koca yumruğu yiyen kaido başkente düşerse bomba etkisi yapmaz mı? Yonkouların cirit attığı vs de herşeylerini ortaya koyuyorlar ve o güç baskente düşerse baskentteki insanlar ölür. Spoiler kesin mi?
 
- In another flashback, Kaido tells King that Joy Boy will be the man that can defeat him.

Oda yıllardır aynı şablonu kullanır, Luffy'yi gereksiz yere aşırı zorlayarak 2-3 raund attırır ve "Bakın ana karakter aşırı zorlandı, e artık yensin bu kadar zulme gerek yok" kıvamını verdikten sonra düşmanını yenecek seviyeye getirir ve fişini çektirir diye çok anlattık zamanında.
@Rika +1'imi atarsın artık 😌
 
WB'nin başkasının tayfasında olduğu baştan beri belliydi. Yeni öğrenmiş gibi fırsat kolluyorsunuz. :)

Siz onu boşverin de kahraman olmak istemeyen Luffy, dünya kuracakmış. Nika'nın vizyonunu kabul etmiş. Joyboy olmak da meyveden geçiyormuş demek ki. Luffy'nin tabutuna çiviler çakılmaya devam ediyor.
Luffy'nin seçilmiş kişi olduğu ve Joy Boy ünvanını taşıyacağı uzun süredir belli değil miydi? Reenkarne ihtimali vardı o saçmalık gerçekleşmedi.
Arkadaşları konusunda da her zaman bencildi.
Nika meyvesi büyük bir saçmalıktır ama her şeyi şuna bağlamayın artık.

Bu bölümde Kaido kendisini ancak Joy Boy ünvanını taşıyabilen büyük bir isime yenileceğini düşünmüş. Boş. Yarın öbür gün Teach, Im gibileri çıksın da bakalım tek rakibi Luffy miymiş görelim.
 
Yalnız Kaido'nun yenildiği tam net değil.Yani Law-Kid'in zaferi gibi bir "Kazandı" ibaresi yok bu manga sayısında.
 
Sanki son 50 yıldır yaşanan bütün olaylar, bütün karakterler bir şeylerin sonuçlanması için birlikte çalışıyormuş gibi hissediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık