Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Yav şimdi yalandan yazıyorsun Sasaki diye sende biliyorsun aslında doğru olamayacağını :D Sasaki gibiler Kaido’nun ağzına bakan adamlar bunlar ittifak statüsünde değil tam bağımsız olarak tayfanın parçasılar işte adamlara biraz özgürlük verilmiş o kadar.İttifaklar böyle olmuyor.Zayıf güçlünün kuyruğu gibi olacaktır ittifakta ama uçan altılı bu da değil adamları direk işe almış çalıştırıyor gibi düşünün.Onlar olsa olsa King ve Queen gibi adamlara ittifak olabilirdi.
Doffy kaido nun neresine bakıyordu acaba, alnında çıkan damarları mı attıralım buraya ? Tek sevineceğiniz kısım gerçekten en iyi işlenmiş karakter hepsi bu. Greenbit den beri aynı şeyler oo sağkol ooo amiral alır aga kral deniyor yoksa korsanlar kralı mı... Anlatmaya gerek yok. Ama sağ kol değil yc2 :D
 
Kaç yaşına gelmiş kazık kadar adamsın hala iki mesajdan sonra ağlama olayına giriyorsun, oldu olacak bir fazla falan da deseydin :oleyo2:

Dof rahat sağkol, senin böyle söylemenle beraber Lütfücülerin patlama oranlarını da hesaba katarsak bir tek @kekomancer kalıyor o da eğer sağ kol olmadığını söylerse, Dof'un sağ kol olduğunun garantisi verilebilir.

Bilimsel veri bu arada.
Bu yırımlımı kıbılıyıtıylı asdasda diye lafa giren sensin kaşı güzel :D
Zorocular ya da Dofçuların doğru söylediği, isabet ettirdiği olmuş şey değil la hala daha başkalarını karalayıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Dofun karşısında varlık gösterebileceği tek sağkol King olur ama o bile yener Dofu. Kata seviyesi diyenler zaten ciddilerse gözlerine kara inmiştir başka da açıklaması yok :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık