Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika, luffynin içinde olduğu için luffy ve başından geçenleri biliyor. Doğal olarak luffy gibi, ben luffyim korsanlar kralı olacağım falan demesi normal. Şuan dövüşen kişi luffy değil. Kaido bunun farkında. Luffy, nikayı kontrol ettiğinde daha da güçlenecektir. Yoksa bu luffy daha ne power up alacak? Tüm hakileri ileri seviyede biliyor. Meyveyi de uyandırdı. Eee daha ne? başka ne güçlenmesi alacak. Sopa mı kullanacak? Nika çok enerji götürüyor. Luffy bunu da kontrol altına alacaktır. Şuan olan şey, choppanın deve dönüşüp kafayı yemesi gibi. Tek sorun nika kendini kontrol edebiliyor. Choppa edemiyordu.
 
Niye gidiyor? Bu belli olan bir şey değil. İhtimali yok değil ama şu an öyle bir bilgi yok.
Adamın Nika'yı sonradan uydurduğu kesin zaten. Ama bu retconu kabul edersek Luffy'nin enerji patlamaları, kolay iyileşmesi vs bizim iradesine yorduğumuz bir çok şeyi meyvesinin özellikleri olarak açıklamak mümkün olacak. İnsanları neşelendirmesi, özgürlük savaşçısı olması bunlar bile meyveye bağlandı. İğrenç bir şey bu meyve. Nika'yı kabul edersek Luffy'nin içi boşalıyor. Ben şimdilik Luffy reyize saygımdan kabul etmedim beklemedeyim.
Denizlerdeki en tehlikeli güç. Nika olayı silme Mihawk'a yazıyor :p .
Belki de Shanks bahsetmiştir Nika meyvesini yiyen bir çocuk var diye. Mihawk da merak edip denemiştir doğru mu bu güçler diye. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık