Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin ilginç yanı Kaido meyveye güçlü bir meyve demiş. Dediydik en güçlü felan değil diye. En güçlüsü az çok belli.:D
 
İşin ilginç yanı Kaido meyveye güçlü bir meyve demiş. Dediydik en güçlü felan değil diye. En güçlüsü az çok belli.:D
Hahahaha en güçlü değil mi :hhh:

Adam meyveyi gördü sadece meyveyle tepeye çıkılmaz triplerine girdi ya hala konuşuyorsun xD

Roger’ın KK oluşu>>>>>Luffy’nin pardon Nika’nın KK oluşu… :D
Luffy bir şey olamaz zaten. Nika olursa olur :ehe:
 
tayfa elbaf'a giderse orada baş tacı gibi davranırlar üstelik poneglyph var ise onu bile elleriyle teslim ederler o derece bir ilişki olacak savaş falan olmaz yani.
Dev patronlari, diger devler, hairudin ve big mom'dan dolayi evet ama açıkca elbaf'ta wano'dan daha zorlu bir durum bekliyorum. Malum devler ülkesi, en gizemli yerlerden. Devlerin arasinda ya da onlarin probleriyle alakali birsey bekliyorum. Tayfa nereye gittiyse hep problem çözdü ve giderek zorlasti. O nedenle kaido'dan daha zorlu bir rakip olabilir belki dünyanin duymadigi biri ya da bir olay ama kaido'dan daha zorlu olabilecek birsey.

Daha kaç arc var bilmiyorum ama eger elbaf harici ciddi bir arc yok ise o zaman elbaf çok daha zorlu olucaktir ki olmali da. Sanji ve zoro'nun amiral seviyesi luffy'nin de yonkou'larin üstüne çikmasi için gelisebilmeleri için. Sonrasinda muhtemel bi BB vs'sinde bunu görücez zaten. Ondan sonra raftel ve nihai savaş olan tayfa vs. hükümet.

Ayrica son savaşa elbaf'in da katilacagini düsünüyorum. Devler ve hükümet arasinda birseyler oldu. Dev hasirsapka bunun örnegi. Ve daha çok seyler ögrenicez belkide en önemli seyleri hükümet ve hazine hakkinda. Gecmiste neler oldu bilmiyoruz ama hükümet bir sekilde yendi hepsini D.ler vs. O nedenle son savaşa herkesin katilmasi lazim. Hükümetin elinde minimum 1 antik silah var ise gücünü bilmiyoruz. Dof'un dedigiyle alakaliysa dünyaya hukmetme ve kullanabiliyorlarsa dof elbaf, yonkoulardan habersiz degil. Ki bir sekilde domine ediyorlar. O nedenle wb'nin dedigi gibi dünya ülkeleri elbaf dahil vs. hükümet olmali.
 
Son düzenleme:
Meyve, haki, uyanış, hepsi iyice birbirine girdi. Her hafta birisini on plana çıkarıyor. Ama ortada icraat yok. Iki rakipte yeni yetenekler gösteriyor ama kullanmadan başka bir yetenek daha ortaya çıkıyor. Ya varya çok garip bir arc ve dövüş oluyor. Oda'nin da kafası karışık bence başka şeyler düşünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık