Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son panel geliyor. Luffy, Kaido'ya saldırıyor, ertesi hafta hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. :bilmem:

Kaç oldu ben sayamadim.
Kid'in bir bölüm boyunca saldırı yapması olayını yapıyor işte Luffy ama bir bölüm boyunca elini havada mı tutmuş anlamadım. Kid'in saldırının hiç olmazsa sürekliliği vardı.

Demem o ki bence son saldırıyı yapıyor artık.
 
Bölümü anlatayım Orochi'nin kafayı kesiyorlar,birkaç panel boş muhabbet usoppların namilerin kaçışı falan.Sonra Luffy Kaido'ya tamam gücünü gösterdin ama bende bi güç var aha böyle diye yeni bi teknik daha gösterir. (Çokta umrumuzdaymış gibi). Sonra Kaido ne kadar da zevkli bir dövüş lan bu böyle der.En son Momo ben bu işin altından kalkamam durun bi ağlim der.Yamato da sen aslansın kralsın yaparsın der ve final.
Kaç haftadır okuduğumu malzeme bu
 
5-10 dakika sürüyor en az. Ada tamamen yarılıyor o sıra, WB'nin tayfası geri çekiliyor, BB tayfası ile ortaya çıkıyor, BB vs WB oluyor sonra tüm tayfa dalıyorlar, WB'nin konuşması var, meyvenin alınışı var, var ha var. 5-10 dakika dediğimize şükredin bence.
Yerden lav püskürterek çıktığında direk Jinbei'nin önünde çıkıyor yahu ne 10 dakikası? :D Jinbei denize ulaşsam kaçabilirim kafasında hala o sıra.

En az 10 dk işte. Luffy'nin ko'ları kadar uzun işte:ehe:
Yav he he :artiz:
 
Çatı dövüşü mangaka’nın sandığı gibi zevk veriyor olsa bu bölüm bu kadar koymazdı. Zaten rezalet dövüş var. Biz bitse de gitsek derken aşağıdaki olaylar uzuyor hala.

Kusura bakmayın da koca big mom’ın dövüşünün %90’ı offpanel geçmişken momo’ya ve orochi’ye bu kadar yer vermesi zoruma gidiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık