Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Üye Adlarının Anlamları

Tamamıyla anlik bir dusunmeyle ortaya cikmis bir addan meydana geliyor benimkisi. Bazi uyeler random falan diyorlar ama haklilar.
"W"hitebeard,"R"o"g"er,"G"a"r"p,"D""r"agon,"L"u"f"f"y"
Anlamı olmasa acilimimdam dolayi karekterleri tanimlamama gerek yoktur umarım :D 1 2 sini unutmustum sagolsun hatirlattilar.

Adı yakında degistirecegim.
Bu nicki daha merak ettim tahminim wroggardrluffy bu cikti
 
Gintama'nın 221. bölümünde Shogun ailesine ait olan bir maymun, sağa sola b*k fırlattığı için eğitsinler diye Yagyuu klanına yollanır. Yagyuu klanının varisi olan Yagyuu Kyubei, maymuna isim bulmaya çalışırken o sırada ona yardımcı olan Kagura, maymuna kahramanlara layık bir isim vermek için zihninin derinliklerinde yoktan bir karakter var eder. Bu karakterin adı Balmung Fezalion'dur. Balmung Fezalion, Kara Fırtına olarak da bilinir ve Fakinaway Kara Şövalyeleri'nin kaptanıdır. Yeminli düşmanı olan Şeytan İmparator Cıvık B*klu babasıdır ve gerçek güçleri uyandığında alnında 3. bir göz çıkar. Sonra ise Vahşi İmparator Kaiser Fakinaway'e dönüşür. Benim ismimin anlamsızlığı da buradan geliyor işte.
Nihai saldırısı Karanlık Fakinaway'dir ve yalnızca 3. gözü açıkken kullanabildiği Cehennem Fakinaway isimli başka bir saldırısı daha vardır. Babasının kötü amaçlarını görmezden gelip kardeşi Isaac Schneider'le birlikte B'z olarak tanınan grubu kurmuştur.
Jugemu Jugemu Unko Nageki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Barumunku Fezarion Aizakku Shunaidaa Sanbun no Ichi no Junjou na Kanjou no Nokotta Sanbun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru you de Shiranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazunoko Koedame Medaka... Kono Medaka wa Sakki to Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raayu Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru
Ne de uzun uzun yazmışım ama :( eski adımı özledim be...

Ron Swanson, dizi tarihinin ikonik yan karakterlerinden birisidir. Müthiş bir insandır. Örnek alınası bir insan olmakla birlikte bana Lagavulin sevgisi aşılamıştır. Ayrıca, karakter hakkında Spin-off bir dizi çekilmemiş olmasına hayret etmekte olduğumu da eklemeden geçemeyeceğim.
 
I. Nebukadnezar, MÖ 1125-1104, İkinci İsin Hanedanı ve Dördüncü Babil Hanedanın dördüncü sultanıydı. Babil Sultanları Listesi C'ye göre 22 sene idare etmiştir, ve hanedanın en önde gelen kralıydı. Elam'a karşı zaferi ve kült putu Marduk'u kurtarması ile bilinir.

II. Nebukadnezar (Akatça: 𒀭𒀝𒆪𒁺𒌨𒊑𒋀 - Nabû-kudurri-uṣur; İbranice: נְבוּכַדְרֶאצַּר, Tiberyan: Nəḇūḵaḏreʾṣṣar veya נְבוּכַדְנֶאצַּר, romanize: Nəḇūḵaḏneʾṣṣar), MÖ 605–562 arasında hüküm süren Babil kralıydı.[1]

II. Nebukadnezzar, Yeni Babil İmparatorluğu'nun kurucusu ve Keldâni hanedanının ilk kralı Nabopolassar’ın oğludur.Babası döneminde Asurlular'a karşı ilerleyişini sürdüren orduda görev almıştır. Asurlularla ittifak kuran Mısır firavunu II. Necho'yu Karkamış Savaşı'nda yenilgiye uğratan Nebukadnezar, ilerleyişini sürdürerek Suriye ve Filistin topraklarını hakimiyet altına aldı. Babasının ölümü üzerine Babil'e dönerek kral oldu. Hükümdarlığının ilk yıllarında çeşitli seferler yaparak hakimiyetini arttırmış ve MÖ 601’de Mısır üzerine harekete geçmiştir. Babil krallığına bağlı olan Yahuda devletinin isyan etmesi üzerine Kudüs’ü MÖ 597 yılında ele geçirdi. Kudüs halkının yeniden isyan etmesi üzerine MÖ 586 yılında Kudüs'ü yeniden ele geçiren Nebukadnezar tarafından, şehir ile Süleyman Mabedi de yıktırıldı. Yahuda Krallığı’nı yıktıktan sonra Nebukadnezar MÖ 574’te Sur şehir krallığını kendine bağladı. MÖ 567'de Mısır’a yeni bir sefer daha yapan Nebukadnezar MÖ 562’de krallığı oğlu Amel-Marduk’a bırakarak ölmüştür.

Kaynak: Vikipedi

Hiç uğraşamadım detaylı yazmaya direkt kopyala/yapıştır yaptım. Bir de Matrix'teki Morpheus'un gemisinin ismi tabi yazılışı farklı, ilk olarak Knight sonra Metin2'deki karakterimin adıydı. Daha sonrada FPS oyunlarında kullandım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık