Jacques 30 Eki 2022 #534 Balzac'ın bir kitabındaki kontes'in oğlunun ismi. J ile başlayan isimler hep Şık görünmüştür gözüme.
kuroashi.no.sanji1993 30 Eki 2022 #536 Jacques dedi ki: Balzac'ın bir kitabındaki kontes'in oğlunun ismi. J ile başlayan isimler hep Şık görünmüştür gözüme. Genişletmek için tıkla ... +9 Fransız ismi zaten bu isim
Jacques dedi ki: Balzac'ın bir kitabındaki kontes'in oğlunun ismi. J ile başlayan isimler hep Şık görünmüştür gözüme. Genişletmek için tıkla ... +9 Fransız ismi zaten bu isim
kadir †. 30 Eki 2022 #537 Forumlara üye olurken çabuk olsun diye Kadir T. yazıp geçiyordum. Bir anlamı yok yani. Sonradan adının devamı olmayan edebiyat figürleri olduğunu fark ettim. Iş yapar. Joseph K. Behzat Ç. Bay C. vs vs.
Forumlara üye olurken çabuk olsun diye Kadir T. yazıp geçiyordum. Bir anlamı yok yani. Sonradan adının devamı olmayan edebiyat figürleri olduğunu fark ettim. Iş yapar. Joseph K. Behzat Ç. Bay C. vs vs.
CoolAnd1 30 Eki 2022 #538 CoolAnd1 dedi ki: Manası çok derin. Genişletmek için tıkla ... Yav bu nasıl açıklama arkadaş değişik adam.
CoolAnd1 dedi ki: Manası çok derin. Genişletmek için tıkla ... Yav bu nasıl açıklama arkadaş değişik adam.