Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Üye Adlarının Anlamları

Ezir: Sadece Rize'nin tersi
SYbE: Adım Selahattin ve küçükken hep kuzenim Selahatin Yusuf bin Eyyubi hikayesi anlatırdı, Sanalika dönemlerinde falan kaldı bu nick :D
AkaAshi: Aşçılık okuduğum dönemde buldum. One Piece karakter lakapları diye bir siteye girdim ve Zeff'in lakabı buymuş. Hem baya güzel nick her yerde kullanıyorum 5-6 senedir.

Zamanında kullandığım bütün nickleri yazmak istedim bu konuda konuşmayı seviyorum :D
 
Gintama'nın 221. bölümünde Shogun ailesine ait olan bir maymun, sağa sola b*k fırlattığı için eğitsinler diye Yagyuu klanına yollanır. Yagyuu klanının varisi olan Yagyuu Kyubei, maymuna isim bulmaya çalışırken o sırada ona yardımcı olan Kagura, maymuna kahramanlara layık bir isim vermek için zihninin derinliklerinde yoktan bir karakter var eder. Bu karakterin adı Balmung Fezalion'dur. Balmung Fezalion, Kara Fırtına olarak da bilinir ve Fakinaway Kara Şövalyeleri'nin kaptanıdır. Yeminli düşmanı olan Şeytan İmparator Cıvık B*klu babasıdır ve gerçek güçleri uyandığında alnında 3. bir göz çıkar. Sonra ise Vahşi İmparator Kaiser Fakinaway'e dönüşür. Benim ismimin anlamsızlığı da buradan geliyor işte.
Nihai saldırısı Karanlık Fakinaway'dir ve yalnızca 3. gözü açıkken kullanabildiği Cehennem Fakinaway isimli başka bir saldırısı daha vardır. Babasının kötü amaçlarını görmezden gelip kardeşi Isaac Schneider'le birlikte B'z olarak tanınan grubu kurmuştur.
Jugemu Jugemu Unko Nageki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Barumunku Fezarion Aizakku Shunaidaa Sanbun no Ichi no Junjou na Kanjou no Nokotta Sanbun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru you de Shiranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazunoko Koedame Medaka... Kono Medaka wa Sakki to Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raayu Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru
 
Son düzenleme:
Bir anlamı yok. Kullanıcı adı ararken elimi rastgele klavyeye vurdum aradaki bir iki harfi çıkardım ortaya bu çıktı. :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık