Normal nicki kadir t. idi, bir olaydan dolayı nickini değiştirip @kadir †. yaptım.Yakışıyor sana † işareti.
Normal nicki kadir t. idi, bir olaydan dolayı nickini değiştirip @kadir †. yaptım.Yakışıyor sana † işareti.
Abi allah affetsin o işareti kütüphanede ölen karakterlerin yanına koyuyorsunuz ben arkadaşı rahmetli oldu sanmıştım. Allah'a şükür bir şeyi yokmuş kendi kendime tribe girmiştimNormal nicki kadir t. idi, bir olaydan dolayı nickini değiştirip @kadir †. yaptım.
Uzun süre siteye girmedi diye mi ölü anlamına gelen hac işareti yaptın?Normal nicki kadir t. idi, bir olaydan dolayı nickini değiştirip @kadir †. yaptım.
Bende t diye okuyordum onu.Normal nicki kadir t. idi, bir olaydan dolayı nickini değiştirip @kadir †. yaptım.
Abi allah affetsin o işareti kütüphanede ölen karakterlerin yanına koyuyorsunuz ben arkadaşı rahmetli oldu sanmıştım. Allah'a şükür bir şeyi yokmuş kendi kendime tribe girmiştim
Hayır. Yaptığı bir yorumdan ötürü değiştirmiştim, sonra öyle kaldı.Uzun süre siteye girmedi diye mi ölü anlamına gelen hac işareti yaptın?
Bu cezadan çok ödül olmuş gibi geldi bana.Hayır. Yaptığı bir yorumdan ötürü değiştirmiştim, sonra öyle kaldı.
Bilemiyorum. Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam günde 5-6 tane konu açıyor diye uyarmıştım, o da küsüp kendini iki seneliğine falan banlatmıştı. Geri gelmez diye düşünüyordum, ama banı açılınca geldi.Bu cezadan çok ödül olmuş gibi geldi bana.
@Tiksav Lee.Tikveşliden mi esinlendin ? Yoksa Bruce Lee'den mi ?
Yazdım önceki sayfalardaKüçüklük karakterim Rock Lee'den "Lee" Tiksav'ı uydurdum herlade nick baya eski hatırlamıyorum. İlk kullanıldığı yer; Nintendo Ds Light'ta Worms modern warfare2 oyunu
Anlayamazsınız öyle derin bir anlamı var