Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elden Ring'i Platinledim,
Elden Ring, New Game+ ve online Grind’ı zorunlu kılmadan Platin elde edilebilen ilk Fromsoftware souls oyunu.
İlk oynayışta bütün 3 sonu hazırlayıp platini almayı başardım.

Spoiler olmayacak sadece bir iki konuya değineceğim.
Kem küm etmeden Elden Ring'de adamlar şimdiye kadar çıkardıkları oyunlarla deneyimlediği birçok şeyi bu oyunda toplamış ve kocaman bir dünya inşa etmiş.
Bir nevi adamların ustalık eseri bile denebilir çünkü üstünde ciddi anlamda uğraşılıp düşünülmüş bir oyun ve bir sürü farklı duygular ve etkileyici anlar barındıran bir oyun.
Souls dünyasında büyük bir adım ve gelişme olduğu aşikar. Souls tarzına yepyeni bir seviye kazandırmışlar ve oyuna sokulan yeni özellikleri ve eski özellikleri biraz değiştirip baya iyi harmanlamışlar.
Oyunda geçirdiğim 220 saat boyunca baya keyif aldım ve pek sıkılmadım denebilir. İlk açık dünya oyunları olmasına rağmen muazzam bir dünya oluşturmuşlar helal olsun.
Elden Ring uzun yıllar boyunca bundan sonra çıkan büyük açık dünya oyunlarıyla Zelda gibi karşılaştırma için kullanılacak bunu şimdiden söyleyebilirim.

Bir diğer mevzu da biraz negatif olacak ve Souls kitlesi ile alakalı. Her oyunun kitlesinde bir nevi toksiklik olması normaldir ve bu engellenemez de zaten.
Şöyle bir şey var ki Elden Ring çıktığından beri Souls kitlesinde inanılmaz bir toksik patlama yaşandı ve grip gibi yayılıyor.
Oyunu yere göğe sığdıramayan mı dersiniz, oyunun dışına taşıp bütün diğer oyunları ezikleyenler mi dersiniz. Souls tarzı dışındaki yapımları adam yerine koymama falan.
Neler neler sürü halinde Elden Ring'den sonra artık hiçbir oyundan zevk alamayacaklarını falan yazıyorlar.

Oyunun bu kadar hype'da olmasından dolayı da aksini yazanı direkt susturuyorlar veya ciddiye almıyorlar.
Yani ben oyunu çok beğenmiş biri olarak ve 220 saatimi harcamış biri olarak bile yorumları hayretle okudum.
Birakın da insanlar istediği oyunları oynasın keyif alsın. Bu tarz yorumlar ve davranışların benzeri Cyberpunk çıkmadan önce de yaşanmıştı acayip benzer bir ortam vardı.
Sadece Fifa veya cod oynayıp bayılan milyonlarca oyuncu diğer oyunları gömmeye çalıştığını düşünsenize.
Kısacası bu kadar güzel bir oyunun toksikliğe sebebiyet vermesini üzücü ve insanların bunu fırsat bilip kullanması rahatsız edici.
 
Pillars Of Eternity 2' yi aldım indirip oynayacağım. İlk oyun ağır ağır ve ilgi çekici bir şekilde başlamıştı sonra bam güm diye tüm içeriği suratıma suratıma fırlatmaya başladı ve pat diye bitti. Bu oyundan daha ümitliyim, bitirdikten sonra yorumumu yazmayı düşünüyorum. Crpg seven varsa ilk oyunu öneririm, Baldur's Gate' e merakınız olsa da eski olduğu için pek sarmadıysa ve Divinity hoşunuza gitse de daha ayrıntılı bir içerik arıyorsanız tam size göre.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık