Sen deyince oyuna baktım tam desparados kafası dedim onuda bu oyunu yapanlar yapmış.Shadow Tactics: Blades of The Shogun oyunu Aiko's Choice DLC'siyle bir kez daha efsane bir yapım olduğunu hatırlattı.
Ona da uygun vakitte ve uygun indirimde girme niyetim var.Sen deyince oyuna baktım tam desparados kafası dedim onuda bu oyunu yapanlar yapmış.
Dead Space 1 korku gerilim konusunda harika oyun bana göre. Öyle yaratık gelsin saklan sonra tekrar ilerle tarzında oyunları çok sevemiyorum. Savunmasız bırakarak kolaya kaçmak gibi geliyor ama Dead Space'de uzuv koparma olayı çok hoşuma gitmişti. Yaratık geldiğinde zaten geriliyorsun. Mermin sayılı, dan dun göğüse sıkınca bir şey olmuyor. Ona göre doğru hedeflere sıkman gerekiyor. Bu daha çok geriyor bana göre.Dead Space ve Bioshock bitirdim.
Bioshock beni o kadar sarmadı oynanış çok eski kalmış zevk vermedi ama sırf hikaye oyunu oynatıyor.
Dead space oynanış yönünden muazzam zevk verdi.
Müzikler,ambiyans,sürekli verdiği gerilim hissi,aksiyon hepsi mükemmeldi.
Bioshock hikaye,müzikler,ambiyans harika ama oynanış çok eskimiş zevk vermedi.
Dead Space hikaye 8/10 ise diğer kısımlar 15/10 falandır.
Bence Dead Space 9.8/10 ,Bioshock 8/10 puan eder değenlendirme 2022 yılı için çıktığı yıllara göre değil.
Aynen o uzuv koparma çok güzel olmuş bir de ilerledikçe daha çok düşman geliyor.Dead Space 1 korku gerilim konusunda harika oyun bana göre. Öyle yaratık gelsin saklan sonra tekrar ilerle tarzında oyunları çok sevemiyorum. Savunmasız bırakarak kolaya kaçmak gibi geliyor ama Dead Space'de uzuv koparma olayı çok hoşuma gitmişti. Yaratık geldiğinde zaten geriliyorsun. Mermin sayılı, dan dun göğüse sıkınca bir şey olmuyor. Ona göre doğru hedeflere sıkman gerekiyor. Bu daha çok geriyor bana göre.
Bioshock'un ilk oyunu da atmosferden dolayı beni baya germişti. Big Daddy'de baya güzel işlemişlerdi. O geldikçe bir tribe giriyordu insan.