Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalbinden davul sesleri geldiği zaman enerji ve haki yenilenmesi yaratıyor. Yersen 🤗
1. Luffy ölüyor.
2. Kalbi davul gibi attığı icin enerjisi ve hakisi fulleniyor.
3. Enerjisi ve hakisi bitiyor, teknikten çıkıyor, suratı ihtiyara dönüyor.
4. Hadi kalbim güm güm diyor ve enerjisi ve hakisi tekrar fulleniyor.

Nerden tutsan elinde kalıyor. Enerji ve haki nasıl ve neden fullendi, fullendiyse nasıl tükendi, tükendiyse geri nasıl fullendi. Eskiden 10 dk baygın yatıyordu hadi diyorduk, şimdi saçmasapan tekniğe girip çıkıyor. Iyice çekilmez bir hale geldi. :)
 
Dünya hükümetinin en tehlikeli diyip yıllardır aradığı meyveyi 2 bölümde seriye sokan Oda, 2 bölüm sonra önemli olanın şeytan meyvesi olmadığını söyletiyor Kaidoya. Allah akıl fikir versin bu adama.
Zoro'ya bir anda h.haki gelince de böyleydi, law ve kid dogru düzgün vs. atmayıp uyanış açınca da. Wano böyle garipliklerle dolu.Takılma çok fazla.
 
700 bölüm önceki göz olayının sayfasını atmıştım. Ben sayfayı atana kadar bazıları o kısmı şimdi olanlar için referans göstermişti. Oysa sahne bariz şekilde komik olması için çizilmişti. Çünkü Luffy'nin yaptığı şeyi Aisa da yapmıştı.

Kaido'nun göz olayı Toon Force değil, çünkü Luffy gözleri lastiğe çevirip çıkıyor. Ancak havada koşması, kömür olduğu halde anında eski haline dönmesi gibi şeyler bariz şekilde Toon Force'tur. Ses efektleri bile yeterli bir kanıt aslında.
Aisa olayını hatırlamıyorum. Hangi sayfadaysa bakmak isterim.

Valla Toon Force olayının olmadığı/olmayacağı bölümler ilerledikçe görüülüyor/görülecek bence. Benim öğrendiğim Toon Force bambaşka bir şey. Toon Force olayında Oda'ya falan gerek yok. Toplayıp bavulları gidelim o zaman. Toon Force olayı o kadar basit bir şey değil zannımca. Bir gözden yola çıkıp tüm seriyi bir şeyle itham etmenin mantığı yok. Bu forumda seriyi benden çok çok daha uzun süre takip etmiş insanlar var. Ben bile görece serinin yeni takipçisiyken ve Toon Force olayının bu serinin mantığına aykırı oluşunu görebiliyorken bazı arkadaşların hemen birkaç ufak sahneden Toon Force olayını (olmadığı halde) sanki seri başından beri beklenen bir şeymiş gibi kabullenmesi beni şaşırtıyor.

Şu an Luffy'nin uyanışının nasıl olduğu ile alakalı çok fazla bilgimiz olmadığı için dediğin sahneler yanlış anlaşılıyor bence. Zamanla her sahnenin mantığı çıkacak zaten.

Havada koşma olayı neden Toon Force olsun ki. Luffy'nin Gomu Gomu no Ufo saldırısı vardı. Onun bir benzeri işte. Luffy orada ayaklarını pervane misali döndürerek havayı itiyor. Muhtemelen uyanışta sürekli haki kullandığı için Red Hawk gibi ateş çıkıyor.

Yanma olayı da zoanların hızlı iyileşmesine bağlanacak muhtemelen.

Luffy'nin uyanış gücü söylenildiği üzere komik(!). Dolayısıyla dövüş esnasında dövüşün var oluş esasına aykırı olarak göze komik gelen sahnelerin çizilmesi bence hala insanları şaşırtıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık