Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Millennium Wizard
@RedTeroR

Olay boyda olsaydı tüm Amiraller devlerden oluşurdu... ;)
Olay Luffy'nin meyvesinde, mangakanın değimiyle ''saçmalığından'' kaynaklanıyor.
Aktörleri çizemezdi o şekilde.Pica çok güçlü oldu şu anda yonko komutanı eder Daz falan tek yer zaten.
Sensey'e gerek kalmadı.. İçimizdeki irlandalı tutamadı kendini :artiz:
Niye öyle bir laf çıkmış bilmiyorum bizim millet İrlanda’yı seviyormuş geçmişte yardım bile göndermişler.[/QUOTE]
 
Adam bildiğin haki en büyük güç demeye getirmiş işte. Meyvesiz de kral olunur. WB'den al meyveyi hala canavar. Hatta deniz savaşında meyve dezavantaj. Gemi batsa bittin. Meyve sebebiyle insanlar hakiyi bir seviyede tutuyor denebilir. Ama meyvesiz kişiler saf kendi güçlerini arttırıyor. Kairosekiden falan da etkilenmiyorlar denizde dövüşebiliyorlar.
 
Aktörleri çizemezdi o şekilde.Pica çok güçlü oldu şu anda yonko komutanı eder Daz falan tek yer zaten.

Niye öyle bir laf çıkmış bilmiyorum bizim millet İrlanda’yı seviyormuş geçmişte yardım bile göndermişler.
[/QUOTE]
Elma dilim patates misali Daz doğrar la bu andavalı. Meyveden çıkıp düz yumruk atarak Zoro'yu öldüreceğini sanan andavaldan çok beklenti içine giriyorsun. Muhtemelen seviye 4 de işkencesini çekip oturuyordur. :S

Hayır Pikaya yazar bana ne ya :a:
 
Roger döneminde rakiplerini eze eze meyvesiz bir şekilde zirveye çıkmış bi insan. Luffy/Roger kıyas kabul etmez. Luffynin hangi galibiyeti içimize sindi. Katakuriyi yendi diyemeyiz. Meyve uyandı en op meyve çıktı öyle Kaidoyu alacak. Bu Kaidoyuda tek basına indirmiş olmayacak. 9 Kın Zoro Law Killer Kid Yamato bunlar iyi kötü daldı en son Luffy daldı. Yakın galibiyetleri bi şekilde oldu bittiye geldi. Bi şekilde Zirveye çıkması nasıl çıktığını unutturmayacak. O yüzden Roger her türlü daha üsttedir.

Dragon konusu ise hakkında hiç bi bilgi bilmediğimiz birisi tamamen farklı kulvarda olan birisi. Yanındaki adamlarından yola çıkarak gücünü bilemeyiz. Tayfa mantıgı yok devrimcilerde. Benimki bi tahmin kıyaslanamayacak birsey öğrenemeyeceğiz de zaten. Babasını gecelim dedesini geçeceğini düşünmüyorum ben. Garp Roger bu serinin zirvesidir.
Sanmam. 800 yil önce neler olduguna göre degisir o zirve. Belki hakisiz çok daha güçlüleri ya da meyve olarak vardi. Muamma orasi. Dragon yonkou seviyesi olabilir üstü degildir. luffy için o sekilde düsünürsek çogu karakterin eksikleri var. O yüzden zoro-sanji daha çok tutulabiliyor. Meyvesiz olabilir miydi evet ama geçti artik. Roger-garp-shanks, bunlar bilekleriyle geldiler ama luffy'de az seyler yapmadi. Zirve olmak için digerlerinin üstüne çikman ve onlarin yapamadigini yapman lazim. Güç olarak çikacaktir ve hükumeti bitirince bu tescillenir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık