Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 9 Kızıl Kın Güç Dengesi

En güçlü Kızıl Kın sizce kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Ne güzel bir intikam grubu yaratmışsın, doğru düzgün düşmanlar karşısına çıkart ve bize neler yapabileceklerini göster. Bir kediyle köpek bir şey gösterebildi. Oysa pek çok kişinin Ashura ve Denjiro'dan büyük beklentileri vardı, yazık oldu.
 
King üç tane Jack alabilir. Zoro şu an sağ kol+ amirallerden hemen sonra geliyor yani 4 tane yc3 seviyesi alır. Ashura Denjiro İno Neko oluyor bunlar. Bunların yanında Kawamatsu ve İzo'yu da alabilir. Şakasız diyorum 6 tanesini alabilir.
King sayısız Jack alabilir. 10 Jack nasıl uçan birini ve o biri gerek hız gerekse fiziksel kuvvette epey güçlüyken indirebilir? Bu yapabilecek kabiliyetleri bile yok.
 
Daha güçlü olacakları kesin. Ancak örneğin Kata, Marco gibi sağ kol olmak sadece zamanla ve meyveyle olmaz. Belli bir noktada tıkanır bu karakterler.
X-Drake, Hyogoro'nun Buz Oni'si olduğu sahnede neden Wano Samuraylarından korkulduğunu şimdi anlıyorum diyordu. Bu adamlardan bir Kozuki ya da bir Shimotsuki gibi gelişim beklemiyorum. Fakat bu seride dövüştükçe güçlenmek diye bir mevzu var. Oden'le denizlerde geçirecekleri 20 yılda çok başka bir lig olurlardı. Zaten hepsi Ryou Haki sahibi kişilerdi. Şu hallerinde bile Kaido'ya hasar atabildiler. Bu adamların bir de Mistik Zoan ya da Antik Zoan olmaları fiziksel güçlerine müthiş bir ivme sağlardı.

20 yıl hafife alınacak bir zaman değil aslında. O zaman diliminde girişecekleri mücadelelerle şu hallerinden çok daha iyi bir konumda olurlardı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık