Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Croc için en fazla çömelme yapmış dersin yani Squat diz çökme daha farklı hatta @Reiper'ın konusuna bakabilirsin tabi o işi abartmış ama :D
Darbe alıyor, havaya uçuyor, kendini birleştirdiğinde diz çöküyor, darbenin etkisinden ötürü. En basitinden şöyle düşün; Bu adam kendini birleştirdiğinde neden ayakta olmadı da diz çöker halde birleştirdi? Çünkü darbeden ötürü ayağa kalkacak hali yoktu. Bir sonraki sahnede kalkıyor zaten. Çoğu birleşiminde ayağa kalkar vaziyette birleşiyor, Jozu'nun darbesinden sonraki olan bu birleşimde, diz çöker vaziyette.
 
Darbe alıyor, havaya uçuyor, kendini birleştirdiğinde diz çöküyor, darbenin etkisinden ötürü. En basitinden şöyle düşün; Bu adam kendini birleştirdiğinde neden ayakta olmadı da diz çöker hakde birleştirdi? Çünkü darbeden ötürü ayağa kalkacak hali yoktu. Bir sonraki sahnede kalkıyor zaten. Çoğu birleşiminde ayağa kalkar vaziyette birleşiyor, Jozu'nun darbesinsen sonraki oşan bu birleşimde, diz çöker vaziyette.
Yok o senin dediğine en fazla darbeyi alıp çömeldi derler ister ing bak ister türkçe "Kneeling" demezler o pozisyona "Squat" derler eğer bir dizi yerde diğeri ayakta ise evet gene diz çökmüş olur ama iki diz de paralel şekilde resmen dizleri yerden bağımsız bu kesinlikle diz çökme değil en fazla çömelmiş dersin sıçma pozisyonu da derler buna keko oturuşu da ama diz çökme değil bu pozisyon ondan emin ol yani.
 
Croc için en fazla çömelme yapmış dersin yani Squat diz çökme daha farklı hatta @Reiper'ın konusuna bakabilirsin tabi o işi abartmış ama :D
O arkadaşa bir şey anlatmak mantıksız buna emin ol. Bunun farkına varacaksın tartıştıkça...

Adam kendini havada dağıtıp yerde birleştiriyor ama diz çökmüş diyor...
Bir de ''Ayağa kalkacak hali yok'' oldu şimdi de... :D
Sonradan bu adam MF de neler yaptı hiç bakmıyor bu arkadaş. :S
 
Yok o senin dediğine en fazla darbeyi alıp çömeldi derler ister ing bak ister türkçe "Kneeling" demezler o pozisyona Squat derler eğer bir dizi yerde diğeri ayakta ise evet gene diz çökmüş olur bu kesinlikle diz çökme değil en fazla çömelmiş dersin sıçma pozisyonu da derler buna keko oturuşuda kesinlikle diz çökme değil bu pozisyon ondan emin ol yani.
İki ayağının üzerinde değil ki?



Balonlardan tam belli değil ama bir ayağının üzerine çökmüş, iki ayağının üzerine çömelmemiş veya dofy gibi yere oturmamış.
 
İki ayağının üzerinde değil ki?



Balonlardan tam belli değil ama bir ayağının üzerine çökmüş, iki ayağının üzerine çömelmemiş veya dofy gibi yere oturmamış.
Eğer bir dizi yerdeyse zaten diz çökmüş olur bunda bir sıkıntı yok ama panellerden gözükmediği için bana pek öyle gelmedi sana gelmiş olabilir. Burada bir dizi yerde mi değil mi bu tartışmaya açık.
 
Ahahahaha tam tersi ben hiç gömmedim Zoro'yu. Siz şişirip balon haline getirince havasını indirip olması gerektiği seviyeye getirdim sadece. Ben Zoro'yu, Zoro olarak görüyorum. Siz Zoro'ya KK'lık bile az gelir diyorsunuz. Daha o lafı biz Luffy'ye etmedik.
Zoro 2 3 arca anca alır Kata'yı yorumu forum tarihinde en çok güldüğüm yorum :D
 
Mihawk seri sonu uzay zamanı keserken görürüm sizi. Adamda dünyanın en güçlü kılıcı var, kılıç ustası olmasına rağmen vücudunda tek çizik yok. Hortumuyla su çeken file kaybedecek karakterler ile kıyaslamayalım lütfen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık