Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Düşünsene MF savaşında, magma yemiş Cracker amiral. Giriyor savaşa, Jozu gelip hakili yumruğu koyduğu gibi Cracker "Aaaah ben iğne acısına bile dayanamam kiii!"
Akainu denen adam ada yıkan depreme ayakta kalıyor. Böyle bir saldırı Wano'da ortaya çıkmadı daha. Kuzan zaten Akainu dengi bir adam. Kizaru desen MF'de hep Akainu ve Kuzan arasında gösterildi savaş sıralarında. Yani o da denk. Bu adamlarda meyve desen var, haki desen var, dayanıklılık desen var, zeka desen var. Birisine çıkartsan bile Amiral ediyorlar. Bu da meyvesiz Amiral olan Fujitora işte. Arkadaşların mantığına göre meyve yiyen Fujitora Amiral üstü olmalı. Bunu @Densetsu no Samurai savunuyor galiba. O yine tutarlı. Amiraller meyveleri sayesinde Amiral diyen birisi Fujitora > Amiral de demeli. Ama adamı yarım Amiral görüyorlar.
 
İşte o G3 ile 2 adım geriye gitme olayı büyük Yonko >> Amiral tezinin en büyük kanıtıydı bir ara. Sen de ben de az tartışmadık bunu yazanlarla. Ne günlerdi... :ühü:

İşin kötüsü hala arada bu olayı yazanlar var. :hhh:
Sahneyi karıştırıyorsun. 2 adım geri gitme g3 değil. Meyveyle yakaladığı zoro isimsiz slash atınca onunla gidiyor 2 adım :D

G3 uçurdu direk. Dua etsin luffy ayarı kaçırdığını farkedince kolunu bi daha o kadar şişirmemiş.
 
Ya müthiş işsiz ya müthiş troll karar veremedim. Sayfalarca ve paragraflarca yazı yazmak büyük motivasyon ister. G3 e amiral ittirdi demek......
 
Yaklaşamayan? O seviyeye yaklaşana sağlam meyve verirler amiral olur dedim diye hatırlıyorum.
Yaklaşamasa amiral olmazdı. Onu da yeni amiraller için dedim zaten. Akainu veya aokiji’den bahsediyor olsak ben de yonkoulara daha yakın olur diyeceğim de fujitora bu.

Sanji bi gen uyandırdı hasar bırakamadan yenileceği adamı ezdi. Zoro King’in insan formuna ezilirken enmada ustalaşıp kral hakiyi öğrendi ezdi geçti. Luffy cracker’i g4’le düzgün yenemiyorken gelecek görmeyi öğrenince kata’yla denk dövüşmeye başlıyor.

O kadar basamağı tek power up’la atladı hepsi. Fuji ve sabo için niye geçerli olmasın bu? Yedikleri meyve yaratıcılık isteyen saçma bişey değil ki adam bi kendimi test edeyim derken meteor indiriyor. Gravi sword yapıyor sokak yamuluyor.

Sabo sadece dressrosa’da bile biraz meyveye alıştı. Burgess karşısında çok farklı kullandı. Fuji’nin 1 hafta çalışma şansı bile olmuşsa o güçte bi meyve için yeterli.
_____

Qinjao “sen amiralleri ve imparatorları nasıl yeneceksin” diyor. Luffy “amiral de olsanız imparator da olsanız umrumda değil kaçmıyorum artık” diyor (sonraki arc kaçtı da neyse). Verilen pozisyon belli. Hangi tarafa yakın oldukları belli. Ama güçleri hep meyve odaklı göründü amiraller.

Ben o yüzden dedim meyvesiz hali yc3’e yaklaşsa verirler sağlam bi meyveyi ve amiral ilan ederler diye. Sağ kolları geçsin yeter. Luffy bi gelecek görme öğrenerek o seviyeden sağ kola atladı. İlla akainu ve aokiji gibi hayvanat olması şart değil. Onlar filo amirali oluyordu zaten.

Şuana kadar absürt meyveli komutanlar gördük hep. Meyve kullanmadan o seviyeye çıkan hayvanattır zaten. Yani düşünüyorum meyven yok ve dof’a yumruk atacaksın adam dressrosa’nın diğer tarafına gidecek. Öyle hızlı olacaksın ki adam seni takip edemeyecek. Bu düşük bi seviye değil. Fuji bunu göstermedi ama ciddileşse en fazla bu kadardır işte. Ya da gücünün %10’uyla falan gezecek kadar mal.
Benim de demek istediğim denizciler amiral yapmak için bir yasa çıkaracak ve adam alacaksa yc3'e yakın adam almazlar. Adamın gücü bir kere güven vermiyor. Meyvenin potansiyelini gösteremezler. Hangi yc3 karakterde üst düzey haki gördük. Adam kör gözüyle gözlem hakisini Allah-u Ekber dağlarına çıkarmış. Sabo meyve yemeden önce silahlanma hakisini de bu seviyelere getirmiş. Salınım hakisini nasıl kullandığını gördük. Dokunmasıyla koca arenayı yok ediyor. Bu adamlar meyve yokken de bu seviyelerine yakındı. Güçlü oldukları için meyvenin potansiyellerini daha iyi ortaya çıkarıyorlar ve daha da güçleniyorlar. Meyveyle birlikte direk 2-3 seviye birden atlamıyorlar.
 
İşte o G3 ile 2 adım geriye gitme olayı büyük Yonko >> Amiral tezinin en büyük kanıtıydı bir ara. Sen de ben de az tartışmadık bunu yazanlarla. Ne günlerdi... :ühü:

İşin kötüsü hala arada bu olayı yazanlar var. :hhh:
Bir de Kizaru Marco'yu alamadı diye muhabbet vardı. :D Mf savaşını öyle bir anlatıyorlar ki Sanki bu 3 amiral direk 3 karakterle 1vs1 atmış ve yenememiş gibi. Savaş var orada. Herkes ayrı ayrı ringe çıkıp dövüşmüyor ki. Ayrıca denizcilerde kazanıyor savaşı. Shanks gelmese ve Sengoku'yu ikna etmese kalan wb korsanları da donut olacaktı. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık