Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerin çıkması, kolu Kaido'nun kafasından girmesi.. dönüşümü etrafa çizgi filmlerdeki efektleri (özgürce sınırsız komedi) göstermesine de yarıyor sanırım. Çünkü kolu kafasından gidip çıkan biri direk ölür bu Kaido dahi olsa. Ya olanlar Luffy'nin gözünden öyle görünüyor, yada herkesi komedinin içine sokup, o komedi efektlerine kapılıyor.
 
Bence de. Bazı absürt durumlar bir yana milletin aksine ben okurken farklı bir nedenden dolayı hüzünlendim. Gülen eğleniyor gibi görünen Luffy tükeniyor ve ölüyor şu anda. Dışı seni içi beni yakar...Çok gülen çok ağlarmış deyimi de uyuyor hatta. :S
Doğru tükeniyor ki 80 yaşında nine gibi oldu. Lakin ki eski haline gelmeyi geç uyanış için gerekli olan haki yi 10 saniyede topladı. Fazla absürt güç tamtamlar çalsın hop eskisi gibiyim. Toons davası olmasa kabul edilir ilk g2 gibi olur bıçak gibi 2 tarafı keskin güç ama mangaka da dozunu kaçırıyor işte...
 
Zaten bölümde B. Haki ile H. Haki'yi birleştirmişsin tarzı bir muhabbet geçiyor Kaido ve Luffy arasında.
Bu iki hakiyi sadece Kaido'ya karşı bi denesin bakalım, olursa olsun olmazsa başka şey buluruz mantığıyla öğrenmemiştir. Bu tarz bir şey çıksa tamamdır bu iş.

@Çörekçioğlu Luffy dokunduğu şeyi lastiğe çeviriyor içinden geçme olayı yok esnetme olayı var
Kaido'nun gözlerinden çıkma olayından bahsediyorum. Formun merkezinde içten patlamalı/akışkan haki olduğu için artık vücudu haki gibi nesnelerin içinden geçiyor olabilir.

Esnetme sırasında diyelim ki beyaza dönüşüyor dokunulan kısım, midesinde şiştiğinde neden beyaz olmuyor kaido? Toon force'ta bile açık yapmış adam.
Laboon'un içinde uyanış açsa Laboon da beyaza döner mi? Hayır. Kaido'nun midesini bir oda gibi düşün. Gözlerden geçmek= Odanın duvarından geçmek. Bu anlarda o kullanım ortaya çıkarıyordur.

Hocam Toon Force olayı yok. Sahnler aşırı çocukça/komik(!) çiziliyor ama dediğiniz kavramın OP'ta yeri yok bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık