Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ciddi bir seri okumaktansa böyle komedi unsurları olan bir seriyi okumayı tercih ederim.
Oda zaten bu yüzden en başta Luffy'ye böyle bir güç verdiğini belirtmişti.

OP'taki dövüşlerin ciddiyeti zaten tartışılır düzeyde, Luffy'nin hiçbir dövüşü baştan sona ciddi değildi. Ciddiyet/Ciddiyetsizlik oranında değişen bir şey yok benim gözümde. Arlong'un dişini çalıp taklit etmeleri, Enel'e karşı kelimenin tam anlamıyla beynini kapatması hatta Zoro'nun Usopp'u kılıç olarak kullanması gibi durumlar hiç de yabancı değil seriye, bu tarz olaylar zaten hemen hemen her dövüş olan şeylerdi. Abuk subuk surat ifadeleri de hiç karşılaşmadığımız şeyler değildi. Yani aslında serinin zaten dinamiğine işlemiş şeyler yine bu dövüşte var. Luffy'nin meyvesi artık sadece kendini değil çevreyi de etkilediği için bu seviyede olmaya başladı. Yani Kid'in Linlin'i mıknatısa çevirmesi ile Luffy'nin Kaido üstündeki etkisi tamamen aynı şeyler, meyvesinin gücü ne ise uyanış ile sadece kullanıcıyı değil, çevresindeki canlı ve cansız nesneleri de etkileyebiliyor. Kid'e kadar sadece cansız nesneler üstünde gösterilmişti (gerek Dof gerekse Katakuri) ancak Kid'le beraber bunun canlılar üstünde de etkisi olabileceğini gördük.


Açıkçası benim için OP dövüşleri asla güçlü yanlarından değildi, şimdi de değil. OP'u dövüşler için takip etmek benim gözümde futbol topuyla basketbol oynamak gibi bir şey.
 
Şu dahiyane çizimde anlayamadığım tek bir ayrıntı var, kafasını delip geçiyor ama Kaido sapasağlam. Nasıl oluyor bu?
Delip geçme yok, esnetiyor. Şişmemiş plastik bir balonu parmağınla gerersen ne oluyorsa bu sahnede de o oluyor. Hemen önceki sayfada elin delip geçmediğini aksine üstünün esnek bir şeyle (ki bu durumda Kaido'nun derisi) kaplı durduğu gözüküyor.
 
Uyanışları severiz dediysek uyanıklık yapanları kastetmedik.
Uzaktan adam dedik meğer adamlıktan uzakmış.
Gözümüzden düşenler yere hala çarpmayınca fazla havalandılar. Ama zannetmesinler ki yükseliyorlar. Onlar çok yüksekten düştüler.
Meyvenin isminin değişmesi ve bunun seriye kattığı saçmalıkları saymazsak bu bölümdeki güçleri uyanışa uygun bence.

Zaten Luffy'nin dövüşlerinde hiç düzgün bir şey göremedik artık hiç görmeyeceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık