Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi kaido bigmom yenilince bölgeler boşa mı çıkacak saldırılar patlıcakmi yeni dünyadaki herkes birbirine girecek mi beyazsakal indiğinde baya olaylar olmuştu korsanlar savunmasız bölgelere saldırmıştı luffy düşünmeyin fazla diğer konular için one piece takip edicez artık ne yapalım.
Zaten shiciler bittiginde denge gitmisti. 2 yonkou gitmesi üstüne tuz biber. Aslinda bence ortada denge denilen bir olayda yok. Kötü ve iyi var. Denizciler korsanlara göre zayif o nedenle böyle bir sey yapildi. Yonkou'lar ve shiciler gidince denizciler her türlü kontrolü ele almaya baslar. Raftel bulunup hükümet de devrildimi tamamen ortalık normale döner. Tüm bunlarin altinda hükümet var bence. Onlarin yaninda tüm kötüler, yonkou'lar halt yemis. Bakalım ne pislikleri ortaya çikacak. Hatta o zaman denizciler de temizlenir.
 
Turabi'nin dediği gibi: "Beni Çekemiyorsan, Halay Çek , Mekik Çek , Ya da Fön Çek, Baktın Olmuyor Sabır Çek"
Turabi mi :eek:

Oda meyve konusunda yalan söylemese ve bununla ilgili diğer işleri de batırmasa yine açıklarım ben yaptığı işleri. Ama aklıma gelince yaptığı iş, keyfim kaçıyor. Uğraşasım gelmiyor. Yoksa dediğim gibi formun lastik uyanışı olduğunu düşünseydim, severim ben bu çizimleri. En azından genel olarak.
Senin de Turabi'den bir sözün yok mu bize, bir Turabi sözü almaz mıyız senden de :rolleyes:
 

Şarkı bu olacaksa elbette çekerim. Misler gibi halay.


BİAT ET!
Neyse dostum.Kırıcı olan bu konuşmayı uzatmak sadece kalplerimizin daha fazla kırılmasına sebep olur.Bu yüzden bu atışmayı bırakıyorum.

Kim ne izlerse, neyi eleştirse eleştirsin.Kafa dağıtmaya geldim,kalp kırmaya değil.Kusura bakma bu yüzden.
 
Luffy bu modda ciddi dövüşse 1 bölüme biter dövüş.
Aslinda ciddi ama komiklik de var. Oda muhtemelen son raddeye getirecek vs'yi haftaya ve bitirecek. Sonra ara var. Bu arada nisan ilk haftasi onlarin tatili var heralde. Nasıl olur bilmiyorum. Sonrasinda vs. biter gibi. Son 2 bölüm zorlarsa 3 tahminen. Sonlara geldik artık.
 
İnsanlar ya bu forumu okumuyor ya da bizimle alenen billur geçiyorlar. Mangaka hangi konuda sıçsa en az 300 sayfa detaylarıyla tam olarak nerede nasıl sıçtığını yazmışız. Oden konusunda daha adam çizmeden buradan toparlanmaz diye sövmeye başlayıp haklı çıkmışız, serideki güçlendirmelere karakter fark etmeksizin hep beraber sövmüşüz, hem karakterlerin hem de rakiplerinin o an yapmış oldukları şeylerin neden bir temeli olmadığını neden mantıksız olduğunu en ince detaylarıyla konuşmuşuz sırf Gorosei'nin aptallığına ve meyve muhabbetine 450-500 sayfa her açıdan kafa yorup giydirmişiz. Bunlara karşılık verilmiş, verilen, verilebilecek iki tane adam akıllı cevap çıkmamış ne forumdan ne başka bir yerden. Ama büyük resmi gören kardeşlerimize göre alayımızın derdi başka kimse neyin niçin saçma olduğunu falan açıklayamamış. Çıkın direkt yüzümüze sövün gençler bundan daha ederi olan bir hareket yapmış olursunuz. Sözün bittiği yerdeyiz adam dövüş diye 25 yıllık emeğinin ırzına geçen bir şey çizmiş, hala daha yok o şöyleydi yok o böyleydi.

Geçen gün de dedim varsa itirazı olan gelsin söylesin. Şu yaşananları savunan adamların alayını toplayın bendeki Luffy ve OP sevgisinin çeyreği çıkmaz. Gördüğünüz gibi en çok eleştirenlerden biri de benim. Tabi siz yine de ortamlarda dış mihraklar Op'a sallıyor deyin kim bilecek.
 
Neyse dostum.Kırıcı olan bu konuşmayı uzatmak sadece kalplerimizin daha fazla kırılmasına sebep olur.Bu yüzden bu atışmayı bırakıyorum.

Kim ne izlerse, neyi eleştirse eleştirsin.Kafa dağıtmaya geldim,kalp kırmaya değil.Kusura bakma bu yüzden.
Ben kırılmadım, sen kırıldın mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık