Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman da imparator bu hale düşmemeli dedik. Tabi Big Mom Kaido gibi değil, neredeyse hiçbir şey göstermeden yenildi. Kaido'ya baktığın zaman en azından 10'un üzerinde adamı paketlemiş, Luffy'yi kaç kere komalık etmiş diyebiliyoruz. Bu bölümden sonra bile savaşacaktır.
Savaşır ama daha ne kadar hakkını verir ondan şüpheliyim. Artık Luffy'e sinek ısırığı etkisi olur herhalde :(
 
Vay be kaidonun şu ilk girişini hatırlıyorum da çok şaşırmıştım.Simdi ip yapıp oynuyolar vay be kaido sende bir hayalmişin hiç biri bi lucci etmedi.
Burada boyut olarak ve çizim olarak da çok ihtişamlıydı. Mangada da bu bölümü özenmişti. Bu haline sadece bakıp harbiden en güçlü canavar dersin. Ama Wano'da ırzına geçti karakterin. Sözünü tutmayan, gücünün yetmediği rakibine arkadan saldıran sonra da pişman olup kendini alkole vuran bir korkağa çevirdi adamı. Gençken bile bu dünyayı değistireceğim falan diye King'i takmış peşine, gelinen noktada suçsuz insanları köle olarak kullanan bir saykoya bağlamış.
 
Valla Big Mom'u o duruma sokan saldırın Kaidoya işlemeyeceğini düşünmek hata olur. Düz injection saldırisı bile kan aldi.
Kan aldığı yetmedi. Boğazını tutan Kaido " sinir bozucu gücün. " dedi. WG'de Mom'ın Law için dediklerinden sonra acaba Kaido yese ne derdi diye konuşmuşlardı da.. İnjection hakkında söylediğini de baz alarak. Bence aynı şekilde tehdit görürdü. Luffy'den önce Law'ı halletmek bile isteyebilirdi belki.

Ama bu arcın en olması gerekeni novaların yenmesiydi. Olmadı, olmuyor, olmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık